Σου έχουμε μιλήσει για όλα εκείνα που δεν αξίζει να αγοράσεις εν μέσω καραντίνας και τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για αυτά που αξίζει να αγοράσεις online αυτή την περίοδο. H Black Friday και η Cyber Monday, σε συνδυασμό με το lockdown, έχουν φέρει στον υπολογιστή μας χιλιάδες προσφορές σε τιμές που μερικές φορές δεν μπορούσες να φανταστείς! Κι όπως είναι λογικό, ο πειρασμός να κάνεις μερικές αγορές, ειδικά σε πράγματα που ήθελες καιρό, είναι έντονος!

Οδηγίες για να μην την πατήσεις στις αγορές σου στην Black Friday

Οι εκπτώσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να αγοράσεις κάποια ακριβή συσκευή που χρειαζόσουν εδώ και καιρό, κάποιο ρούχο που τώρα θα το βρεις σε καλύτερη τιμή ή ακόμα και χριστουγεννιάτικα είδη!

Τι αξίζει να αγοράσεις online αυτή την περίοδο

Χριστουγεννιάτικα

Είτε μιλάμε για ολόκληρο τον στολισμό ξεκινώντας απ’ το δέντρο, είτε μόνο για στολίδια και διακοσμητικά, το σίγουρο είναι ότι εκεί έξω θα βρεις αυτή τη στιγμή απίστευτες προσφορές! Και πραγματικά οι περισσότερες αξίζουν. Μπορείς να βρεις εντυπωσιακά δέντρα 2.10 σε πολύ χαμηλές τιμές, αλλά και πολλά στολίδια σε σετ. Φέτος το σπίτι μας θα έχει τον καλύτερο στολισμό και θα τα έχουμε αγοράσει όλα πολύ οικονομικά!

αξίζει να αγοράσεις online
Pexels

Τηλεόραση

Ναι, η αγορά της τηλεόρασης είναι μεγάλη και ακριβή υπόθεση. Όμως, αυτή την περίοδο παίζουν πολλές προσφορές που μπορείς να εκμεταλλευτείς, αρκεί να προσέξεις μην κάνεις λάθη που θα σε οδηγήσουν σε μια λανθασμένη αγορά.

Αν αγοράσεις τηλεόραση την Black Friday, αυτά είναι όσα πρέπει να προσέξεις!

Κονσόλες παιχνιδιών

Ε ναι, ήρθε η στιγμή το σπίτι σου να αποκτήσει PlayStation! Και αυτή είναι η ευκαιρία σου. Μόνο μην κάνεις ένα λάθος: Μην τρέξεις να αγοράσεις 1.500 παιχνίδια σε δισκάκι, ενώ μπορείς να εκμεταλλευτείς τις προσφορές που έχει online το PlayStation Store!

Ρούχα- παπούτσια

Εάν ξέρεις τα νούμερά σου απ’ το brand που θέλεις να αγοράσεις, θα σου πούμε να το κάνεις, κόντρα σε όλους που σου λένε το αντίθετο! Γιατί να μην πάρεις εκείνα τα αθλητικά 50€ λιγότερα;

αξίζει να αγοράσεις online
Pixabay

Οικιακές συσκευές

Πλυντήρια, σκούπες, καφετιέρες, έξυπνες συσκευές… Αν δεν τις αγοράσεις τώρα, τότε πότε; Πρόσεξε μόνο να δεις αναλυτικά τα χαρακτηριστικά, να μην διστάσεις να μιλήσεις τηλεφωνικά με το κατάστημα για να σου λύσουν όλες τις απορίες και να εμπιστευτείς ένα γνωστό brand.

Βιβλία

Και μάλιστα με το κιλό! Αν υπάρχει ένα πράγμα που μπορείς να αγοράσεις με ασφάλεια online, αυτό είναι το βιβλίο. Ξόδεψε χωρίς τύψεις τα χρήματά σου σε βιβλία!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News