Υπάρχει κόντρα Μελέτη- Μάνεση ή τα ελληνικά μίντια φαντάζονται πράγματα; Απ’ την άλλη υπάρχει και το γνωστό… όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά… Την αλήθεια μπορεί ακριβώς να μην την μάθουμε, αλλά τώρα μάθαμε την αλήθεια της Ελεονώρας Μελέτη. Και άποψή μας; Την πιστεύουμε!

Τις τελευταίες μέρες, λοιπόν, ακούγονται διάφορα πράγματα για τη σχέση Μελέτη- Μάνεση, με πολλά δημοσιεύματα να θέλουν τους δύο δημοσιογράφους να μην περνάνε και την καλύτερη στιγμή της συνεργασίας τους… Μάλιστα, αυτές οι φήμες ενισχύθηκαν από άλλες φήμες που ήθελαν την Ελεονώρα Μελέτη να σκέφτεται ακόμα και την παραίτησή της. Ο λόγος; Ότι δεν τηρούνται όσα είχε συμφωνήσει και τελικά δεν την αφήνουν να βγάζει στην εκπομπή της τα θέματα που ήθελε.

Τι απ’ αυτά ισχύει; Η Ελεονώρα Μελέτη επέλεξε να απαντήσει για όσα ακούγονται μέσα απ’ την ραδιοφωνική της εκπομπή!

Υπάρχει κόντρα Μελέτη- Μάνεση και τι γίνεται με τα περί παραίτησης;

Η Ελεονώρα Μελέτη ξεκαθάρισε πως δεν ισχύουν τα όσα ακούγονται περί παραίτησης, όμως, παραδέχθηκε ότι ουσιαστικά δεν έχει γνώμη για το τι προβάλλεται και απλά υπηρετεί ένα κόνσεπτ για το οποίο αποφασίζουν άλλοι. Με λίγα λόγια, είπε πως δεν έχει λόγο να παραιτηθεί για κάτι που δεν είναι δική της ευθύνη, ρίχνοντας ουσιαστικά το μπαλάκι στον Νίκο Μάνεση.

Είμαι σκυλί μαύρο του πολέμου, δεν παραιτούμαι ποτέ! Ειδικά όταν δεν έχω ευθύνη. Λένε ότι την Παρασκευή παραιτήθηκα, ούτε καν. Ούτε καν τέθηκε τέτοιο ζήτημα. Αλλά δεν θα το έκανα ποτέ, δεν θα άφηνα ποτέ μια μάχη. Είμαι της άποψης πως δεν παραιτείσαι, δίνεις τη μάχη σου, είτε με νίκη είτε με ήττα. Δεν είναι και κακό να χάνεις μερικές φορές, ειδικά όταν δεν έχεις ευθύνη για το περιεχόμενο, για τη θεματολογία, εκεί είναι που δεν παραιτείσαι. Θα παραιτηθείς για κάτι που δεν έχεις ευθύνη;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News