Το βράδυ του Σαββάτου (15/5), νέες πληροφορίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μέσα από ένα ρεπορτάζ που έκανε το MEGA. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η κατάθεση του Πέτρου Φιλιππίδη αφορά μία γενική άρνηση των ισχυρισμών και ακόμα πιο συγκεκριμένα υποστηρίζει πως είχε ερωτική σχέση με την Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους και δεν έγινε ποτέ κάτι χωρίς τη θέλησή της.

Τι αναφέρεται στην κατάθεση του Πέτρου Φιλιππίδη

Ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού στο γνωστό ηθοποιό. Στην προσπάθεια του ο Πέτρος Φιλιππίδης να καταρρίψει το κατηγορητήριο παρουσίασε μία εντελώς διαφορετική οπτική από αυτή που περιγράφουν οι καταγγέλλουσες στην κατάθεσή του στον εισαγγελέα.

Πιο χαρακτηριστικά σχετικά με την καταγγελία της Άννας – Μαρίας Παπαχαραλάμπους, η οποία είχε πει δημόσια πως ο Πέτρος Φιλιππίδης, εκμεταλλευόμενος το νεαρό της ηλικίας της και το γεγονός ότι είχε ανάγκη για δουλειά, είχε προβεί σε σοβαρές πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της. Ο γνωστός ηθοποιός σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA υποστηρίζει πως είχε ερωτική σχέση με την Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους και δεν έγινε ποτέ κάτι χωρίς τη θέλησή της.

Πιο αναλυτικά τα όσα καταθέτει:

Θύμα μιας αδυσώπητης και λυσσώδους συκοφαντίας από πρόσωπα που δυστυχώς έχουν ευτελή κίνητρα να ακουστούν τα ονόματά τους στη δημοσιότητα ή/και στο θεατρικό γίγνεσθαι. Οι καταγγελίες εις βάρος μου είναι απολύτως ψευδείς και ανυπόστατες, τη δε τέλεση των αποδιδόμενων σε εμένα πράξεων αρνούμαι κατηγορηματικώς, καθώς ουδέποτε προέβην σε ουδεμία πράξη η οποία να συνιστά κάποιο εκ των ανωτέρω αναφερόμενων αδικημάτων… Εκφράζω το βαθύτατο σεβασμό μου στη γυναίκα και τη γενετήσια ελευθερία

Η δικογραφία βρίσκεται στα χέρια του ανακριτή καθώς οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν τον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News