Η Μαρία Χοακίνα Βιγιασενιόρ αποτέλεσε μια από τις πρωταγωνίστριες της σειράς Καρουζέλ που καθήλωνε μικρούς αλλά και μεγάλους τη δεκαετία του ’90 και σήμερα έχει γίνει ολόκληρο κορίτσι! Είναι πανέμορφη και μαγνητίζει όλα τα βλέμματα πάνω της!

Το Καρουζέλ είναι παιδική τηλενουβέλα μεξικάνικης παραγωγής του 1989 και μεταδόθηκε στην Ελλάδα μέσα από την συχνότητα της ΕΤ2 το 1992 και για αρκετά χρόνια σε επανάληψη, ενώ με τίτλο Señorita είχε κάνει μεγάλη επιτυχία στην Αργεντινή. Επικεντρωνόταν στην καθημερινότητα μαθητών δημοτικού και τις σχέσεις τους με τους δασκάλους.

Φαντάζομαι πως κι εσύ σαν παιδάκι περίμενες πώς και πώς να γυρίσεις από το σχολείο μόνο και μόνο για να στηθείς μπροστά στην τηλεόραση και να παρακολουθήσεις αυτή τη σειρά.

Δες πώς είναι σήμερα η Μαρία Χοακίνα, σχεδόν 30 χρόνια μετά:

Οι πρωταγωνιστές είχαν γίνει οι καλύτεροί σου φίλοι και όπως μεγάλωσες εσύ, έτσι μεγάλωσαν κι εκείνοι. Η Μαρία Χοακίνα τώρα είναι 42 ετών και μη σκεφτείς πως σε πήραν τα χρόνια! Είναι πολύ όμορφη και εντυπωσιακή και κάνει χαμό με τις δημοσιεύσεις της στο Instagram!

Η Ludwika Paleta, η οποία υποδυόταν τη σκληρή της τάξης και ήταν από τις διάσημες ηρωίδες της σειράς, έχει πάνω από 3 εκατομμύρια followers στο Instagram και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της εκεί.

Η «πρωταγωνίστρια» ήταν ένα κακομαθημένο κορίτσι, αλλά και παράλληλα το πιο όμορφο της τάξης και σίγουρα ο μεγάλος έρωτας του «Σιρίλο», ε δε τον αδικούμε…

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :