Η βασίλισσα Ελισάβετ βρέθηκε θετική στον COVID και εμφανίζει ήπια συμπτώματα, αλλά αναμένει να συνεχίσει τις ελαφριές υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα, ανέφεραν σήμερα Κυριακή 20/02 τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. «Η βασίλισσα βρέθηκε σήμερα θετική στον COVID», ανέφερε το Παλάτι. «Η Μεγαλειότητά της αντιμετωπίζει ήπια συμπτώματα σαν κρυολόγημα, αλλά αναμένει να συνεχίσει τις ελαφριές υποχρεώσεις στο Windsor την ερχόμενη εβδομάδα». «Θα συνεχίσει να λαμβάνει ιατρική φροντίδα και θα ακολουθήσει όλες τις κατάλληλες οδηγίες», ανέφερε το Παλάτι.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ συμπληρώνει 70 χρόνια στον θρόνο και δηλώνει πως θέλει η Καμίλα να γίνει η επόμενη Βασίλισσα!

Νοσεί με κορονοϊό η Ελισάβετ – Η υγεία της στο επίκεντρο

Ο Κάρολος, ο διάδοχος του θρόνου, νωρίτερα αυτό το μήνα αποχώρησε από μια εκδήλωση αφού προσβλήθηκε από κορωνοϊό για δεύτερη φορά. Πηγή του παλατιού είπε ότι είχε συναντήσει τη βασίλισσα λίγες μέρες πριν.

Σύμφωνα με το διεθνές μέσο Reuters, η υγεία της βασίλισσας, της γηραιότερης και μακροβιότερης μονάρχης στον κόσμο, βρίσκεται στο επίκεντρο από τότε που πέρασε μια νύχτα στο νοσοκομείο τον περασμένο Οκτώβριο για μια απροσδιόριστη πάθηση και στη συνέχεια οι γιατροί της συμβούλεψαν να ξεκουραστεί.

Η ανακοίνωση έγινε μόλις λίγες εβδομάδες αφότου η βασίλισσα, η μακροβιότερη μονάρχης της Βρετανίας, έφτασε στο ιστορικό Πλατινένιο Ιωβηλαίο των 70 ετών της στον θρόνο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News