Τα φωτάκια τα αγαπάμε. Και θέλουμε να είναι στον χώρο μας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Στο σαλόνι μας, στο υπνοδωμάτιο μάς, στην κουζίνα μας, παντού αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Αν λοιπόν είσαι σε μία φάση σου αρέσει το σπίτι σου αλλά να αισθάνεσαι ότι έχεις βαρεθεί να βλέπεις καθημερινά το ίδιο ή να πιστεύεις ότι χρειάζεται μερικές βελτιωτικές κινήσεις, ευτυχώς για σένα υπάρχει λύση. Με τα σωστά tips για τη διακόσμηση με φωτάκια μπορείς να ξαναερωτευτείς το χώρο σου!

Τα λαμπάκια άλλωστε δεν χρειάζεται να διακοσμούν το χώρο μας μόνο την περίοδο των Χριστουγέννων, αλλά μπορούν να δίνουν λάμψη σε διάφορες γωνιές του σπιτιού καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, αφού ο κατάλληλος φωτισμός μπορεί να αλλάξει τελείως οποιοδήποτε μέρος.

Διακόσμηση με φωτάκια: Δώσε λάμψη στο χώρο σου με τους πιο ευφάνταστους τρόπους

Γύρω από το παράθυρο

Εάν έχεις ένα μικρό δωμάτιο, μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο να το διακοσμήσεις χωρίς να το υπερφορτώσεις με διάφορα αντικείμενα. Μια σειρά από λαμπάκια ωστόσο γύρω γύρω από ένα παράθυρο είναι και χρήσιμη και πολύ όμορφη. Αρχικά, χαρίζει στο δωμάτιο μια επιπλέον πηγή φωτός, εκτός από το φυσικό και ταυτόχρονα, δείχνει πολύ cozy.

Φώτισε τον χώρο εργασίας σου

Εάν έχεις ράφια πάνω από το γραφείο σου και αναζητάς τρόπους για να τα διακοσμήσεις έτσι ώστε να δείχνουν πιο όμορφα, μη διστάσεις να δοκιμάσεις τα λαμπάκια, όπως στην παρακάτω φωτογραφία. Με αυτή τη μικρή κίνηση θα αλλάξει τόσο ο χώρος, όσο και η διάθεσή σου.

Πρόσθεσε μικρά χρωματιστά φωτάκια

Φυσικά και δεν θέλεις το εσωτερικό του χώρου σου να μοιάζει με χριστουγεννιάτικο δέντρο. Αλλά μια μικρή σειρά από χρωματιστά λαμπάκια προσθέτει μια ιδιαίτερη πινελιά σε ένα μέρος που ίσως δυσκολεύεσαι να διακοσμήσεις.

Στερέωσε λαμπάκια σε σημεία που χρειάζονται έξτρα φωτισμό

Δε χρειάζεται να κρεμάσεις τα λαμπάκια σου με αυστηρότητα και κάποιον ιδιαίτερο κανόνα. Αν λοιπόν έχεις σημεία στα δωμάτια σου που χρειάζονται έξτρα φωτισμό τότε στερέωσε στο σημείο εκείνο τα λαμπάκια σου. Αυτός είναι ένας μοντέρνος τρόπος να χρησιμοποιήσεις τα λαμπάκια είτε στο σαλόνι είτε στην κρεβατοκάμαρα σου, είτε απλά μέσα σε ένα καλάθι.

Διακόσμησε τον άδειο τοίχο με έναν ιδιαίτερο τρόπο

Αν σου αρέσει η ρομαντική διακόσμηση και θέλεις να αλλάξεις την εικόνα ολόκληρου του τοίχου σου τότε μια πολύ εντυπωσιακή ιδέα είναι να κρεμάσεις φωτάκια βροχή. Έτσι, ο χώρος αυτός θα φωτιστεί και όλο το δωμάτιο θα μοιάζει σαν να είναι βγαλμένο από παραμύθι!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News