Μήπως τώρα που είσαι διακοπές και χαλαρώνεις σου ήρθε η επιθυμία για μία ριζική αλλαγή στην καθημερινότητά σου; Θέλεις να αλλάξεις τον τρόπο που νιώθεις σε καθημερινή βάση και νομίζεις πως ήρθε η στιγμή να απολαύσεις τις μικρές, αλλά σημαντικές στιγμές της ζωής; Όλα αυτά, φυσικά, ξεκινούν από την διακόσμηση του σπιτιού σου, γιατί τι είναι σημαντικότερο από το να ξυπνάς και να κοιμάσαι σε έναν χώρο που λατρεύεις και σε ηρεμεί; Η ασιατική παράδοση και διακόσμηση έχει φροντίσει γι’ αυτό και σε αυτό το άρθρο θα μάθεις πώς θα διαμορφώσεις σωστά τον χώρο σου με σκοπό να επωφεληθείς!

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, παρουσιάζει τη VÅRDANDE, μία συλλεκτική σειρά με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο που εμπνέεται από την ασιατική παράδοση και τιμά τις μικρές χαρές της ζωής. Η σειρά δημιουργήθηκε σε συνεργασία με πέντε κοινωνικές επιχειρήσεις από την Ινδία έως και το Βιετνάμ, που έχουν ως αποστολή τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής ανθρώπων που ζουν σε περιθωριοποιημένες περιοχές, παρέχοντάς τους μακροχρόνιες θέσεις εργασίας. 

Ασιατική διακόσμηση: Πώς θα μεταμορφώσεις το σπίτι σου;

Εμπνευσμένη από την ασιατική παράδοση και φτιαγμένη από φυσικά υλικά, η σειρά σε προσκαλεί να τολμήσεις τις μικρές αλλαγές που έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην καθημερινότητα και στη διάθεσή σου.

ασιατική διακόσμηση
IKEA

Το κασπό VÅRDANDE σε φυσικές αποχρώσεις, έρχεται να διακοσμήσει τον χώρο σου, δίνοντάς του μία διακριτική πινελιά, ενώ το πόστερ VÅRDANDE, τυπωμένο σε χειροποίητο χαρτί, δημιουργεί ένα μοναδικό αποτέλεσμα στον τοίχο σου. Τα κεραμικά διακοσμητικά της σειράς με τις ανάγλυφες λεπτομέρειες, προσθέτουν μία φυσική αίσθηση στον χώρο χάρη στην υφή του πηλού, ενώ η κρεμαστή διακόσμηση VÅRDANDE από όστρακα, φέρνει ήχους από τη φύση στο σπίτι σου.

Η συλλεκτική σειρά γιορτάζει την ομορφιά γύρω από την ιεροτελεστία της προσωπικής χαλάρωσης, εκτιμώντας τις μικρές χαρές στη ζωή και δίνοντας τον σεβασμό που τους αξίζει. Προϊόντα, όπως το χειροποίητο χαλάκι γιόγκα, η κεραμική βάση για κερί, το ριχτάρι από φυσικό βαμβάκι ή οι πετσέτες της σειράς δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για να απολαύσεις στιγμές, όπως την πρωινή σου γιόγκα, ένα ζεστό μπάνιο ή χαλάρωση στον καναπέ.

Όπως αναφέρει και η Sarah Fager, σχεδιάστρια της σειράς: «Αυτή η συλλεκτική σειρά ήρθε για να φέρει νέες συνήθειες στη ζωή σας. Αφορά στον χρόνο με τον εαυτό σας, οπότε είναι πολύ προσωπική. Είναι για έναν πιο ήρεμο τρόπο ζωής, ειδικά για εκείνη τη στιγμή που αφιερώνετε σε εσάς. Τα προϊόντα σε αυτή τη συλλογή μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε καλύτερες συνήθειες στη ζωή σας».

Ανακάλυψε τη συλλεκτική σειρά VÅRDANDE στα καταστήματα IKEA και στο IKEA.gr και δώσε στις προσωπικές σου στιγμές την προσοχή που τους αξίζει. 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News