Το τρέιλερ του The First Lady είναι εδώ και είναι σχεδόν αδύνατο να κρύψουμε τη χαρά μας! Η πολυναναμενόμενη σειρά με πρωταγωνίστριες τρεις κορυφαίες ηθοποιούς θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο και συγκεκριμένα στις 17 του μήνα.

Viola Davis, Gillian Anderson και Michelle Pfeiffer ενσαρκώνουν τρεις Πρώτες Κυρίες των ΗΠΑ που έγραψαν ιστορία και συγκεκριμένα τις Michelle Obama, Eleanor Roosevelt και Betty Ford.

Η Michelle Obama κατάφερε να γίνει απ’ τις πιο αγαπητές Πρώτες Κυρίες και να ξεχωρίσει στο πλευρό του Barack Obama.

H Eleanor Roosevelt είναι η Πρώτη Κυρία με την μεγαλύτερη θητεία στις ΗΠΑ (1933-45). Υπήρξε διπλωμάτης, ακτιβίστρια και αμφιλεγόμενη για τις απόψεις της στα πολιτικά δικαιώματα των πολιτών.

Η Betty Ford ξεχώρισε για τη μάχη για τα ίσα δικαιώματα των γυναικών, για τον αγώνα ενάντια στην οπλοκατοχή, υπέρ των αμβλώσεων και της εκστρατείας κατά του καρκίνου του μαστού.

H σειρά του Showtime θα επικεντρωθεί στη ζωή των τριών γυναικών που ανέλαβαν έναν ρόλο που τις έκανε να ξεχωρίσουν και να γίνουν γνωστές στο ευρύ κοινό. Οι ερμηνείες των τριών κορυφαίων ηθοποιών αναμένεται να είναι συγκλονιστικές, κάτι που φαίνεται ήδη απ’ το τρέιλερ!

15 απαράβατοι κανόνες που οφείλει να ακολουθεί η Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α. και θα σε εκπλήξουν

Το τρέιλερ του The First Lady:

10 σειρές με γυναικείους χαρακτήρες να δεις στο Netflix την Ημέρα της Γυναίκας

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :