Η τέταρτη σεζόν του The Crown επιστρέφει λίγο πριν το τέλος του 2020 και οι φανατικοί της σειράς δεν μπορούν να περιμένουν! Η σειρά με τη ζωή της Βασίλισσας Ελισάβετ έχει κερδίσει κόσμο από κάθε άκρη του πλανήτη και έχει αποδειχθεί ότι δεν είναι απλώς μια υπερπαραγωγή, αλλά ένα show που δείχνει με αρκετά ρεαλιστικές λεπτομέρειες το τι συμβαίνει στην βασιλική οικογένεια. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που το παρακολουθεί και η ίδια η Βασίλισσα!

Σε κάτι παραπάνω από έναν μήνα (15 Νοεμβρίου), θα κάνει πρεμιέρα η νέα σεζόν, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό, θα ακολουθήσει ακόμα μια, αν και ο αρχικός προγραμματισμός ήταν για 6 σεζόν. Βέβαια, ο σεναριογράφος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να δούμε τη σχέση της Meghan Markle και του Πρίγκιπια Harry γιατί, όπως έχει δηλώσει, δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το ταξίδι τους και νιώθει πιο άνετα να γράφει για γεγονότα που έχουν συμβεί τουλάχιστον 20 χρόνια πριν.

Στην τέταρτη σεζόν του The Crown θα δούμε για τελευταία φορά την Olivia Coleman στον ρόλο της Βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς στη συνέχεια τον ρόλο θα αναλάβει η Imelda Staunton για την 5η σεζόν.

Εκτός απ’ αυτό, όμως, ένα άλλο θέμα είναι το επίκεντρο αυτής της σεζόν: Η άφιξη της Diana Spencer (Emma Corrin)!

Στο trailer που είχε δοθεί στη δημοσιότητα, ίσα που είχαμε προλάβει να δούμε την πλάτη της ηθοποιού, στη σκηνή με το νυφικό:

Τι θα δούμε στο Νetflix τον Οκτώβριο; Οι σειρές και ταινίες που θα μας κρατήσουν παρέα το Φθινόπωρο!

Όμως, τώρα το Netflix μας αποζημιώνει καθώς κυκλοφόρησε φωτογραφίες απ’ την 4η σεζόν και εκεί αποκαλύπτεται για πρώτη φορά ολόκληρη η ενσάρκωση της Πριγκίπισσα Diana απ’ την Emma Corrin!

Δες τις πρώτες φωτογραφίες απ’ τη νέα σεζόν:

Τι θα δούμε στην τέταρτη σεζόν του The Crown;

Η τρίτη σεζόν ξεκίνησε την ιστορία γύρω στο 1964 και τελείωσε με το ασημένιο ιωβηλαίο της Αυτού Μεγαλειότητας το 1977. Είναι πιθανό ότι η τέταρτη σεζόν θα εξελιχθεί με φόντο τη δεκαετία του ’80 και τις αρχές της δεκαετίας του ’90 – μια αξιοσημείωτα ταραχώδης εποχή για την Αγγλία.

Η Thatcher υπηρέτησε ως πρωθυπουργός από το 1979 έως το 1990, επομένως θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σ’ αυτή τη σεζόν. Τα ισχυρά πολιτικά γεγονότα της περιόδου περιλαμβάνουν τον πόλεμο του Falklands και την απεργία των ανθρακωρύχων.

Ο γάμος του Πρίγκιπα Κάρολου και της Πριγκίπισσας Diana αναμφίβολα θα προβληθεί, φυσικά μαζί με την μετέπειτα ταραχώδη σχέση τους και το διαζύγιό τους. Η ημέρα του γάμου τους, που έγινε στις 29 Ιουλίου 1981, πιθανότατα θα είναι το επίκεντρο ενός ολόκληρου επεισοδίου.

Οι πρίγκιπες William και Harry, γεννημένοι το 1982 και το 1984, αντίστοιχα, σίγουρα θα κάνουν τις πρώτες τους εμφανίσεις στη σειρά, αν και ως βρέφη.

Ανυπομονείς όσο κι εμείς;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :