Το The Crown έχει γοητεύσει τόσο το κοινό, όσο και τους κριτικούς, αν και η βασιλική οικογένεια έχει εκφράσει πολλές φορές τη δυσαρέσκειά της. Μπορούμε, όμως, να παραδεχτούμε πως η επιλογή του cast ήταν πολύ επιτυχημένη και όλοι οι ηθοποιοί έκαναν εξαιρετικά τη δουλειά τους, δίνοντας μοναδικές ερμηνείες. Μια από τις ερμηνείες του The Crown που ξεχώρισε ήταν αυτή της Gillian Anderson, η οποία ήταν πραγματικά αγνώριστη.

Με ποιον τρόπο η Gillian Anderson κατάφερε να επιτύχει την ιδιαίτερη ομιλία της Margaret Thatcher;

Το πορτραίτο του Πρίγκιπα Φιλίππου μέσα απ’ το The Crown: 4 σημαντικές ανακρίβειες


H Gillian Anderson στη σειρά The Crown κατάφερε με μεγάλη επιτυχία να ενσαρκώσει την Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Margeret Thatcher, η οποία είχε έναν ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο ομιλίας. Στη συνέντευξη που έδωσε στην Elisabeth Moss για το Variety Studio: Actors on Actors, η Anderson εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να επιτύχει την ομιλία της Margaret Thatcher.

“Φημιζόταν για τα “κακά” της δόντια και είχε τόσο υπερβολικό και περίεργο δάγκωμα που με έκανε απλά να θέλω να το εξερευνήσω και να το δουλέψω. Όλα φαίνονταν στραβά”, είπε η Αγγλοαμερικανή ηθοποιός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Οι παραδόσεις και ο λόγος που δεν θα έχει τίτλο η μικρή Lilibet Diana

Εξήγησε, επίσης, ότι για να το επιτύχει αυτό εκείνη και οι make up artists της σειράς στην αρχή σκέφτονταν την προσθετική δοντιών και γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο δοκίμασαν τρία ή τέσσερα διαφορετικά σχήματα και μεγέθη. Δεν έμειναν όμως ικανοποιημένοι από τις επιλογές τους κι έτσι η Anderson δοκίμασε να αξιοποιήσει τις δικές της ικανότητες. “Κι όμως έτσι έγινε, είναι κάτι που μπορώ να κάνω μόνο με το στόμα μου και με ποιόν τρόπο εγώ η ίδια μπορώ να το διαχειρίζομαι. Ανακάλυψα πως αυτό ήταν αρκετό για να το επιτύχω. ”

Η Kate Moss στη συζήτησή τους επισήμανε: “Είναι μια απολύτως εντυπωσιακή μεταμόρφωση. Σας γνωρίζω τόσο χρόνια σαν ηθοποιό και απλά στη σειρά δεν μπορούσα να καταλάβω ότι ήσασταν εσείς. Πραγματικά το ξεχνούσα διαρκώς.”

Η επιτυχία του The Crown ήταν μεγάλη και κέντρισε ακόμα και το ενδιαφέρον ενός βασιλικού προσώπου, του Πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος είχε πει στον James Corden τον Φεβρουάριο: “Η συγκεκριμένη σειρά δίνει μια αληθινή εικόνα για το lifestyle της οικογένειας μας, για την πίεση που βιώνουμε λόγω των καθηκόντων μας, τα οποία έρχονται πρώτα από όλα, ακόμα και από την ίδια την οικογένεια.”

Αυτή είναι η υπηκοότητα της κόρης της Meghan και του Harry

Η παραγωγή του The Crown πρόκειται να αρχίσει ξανά τον Ιούλιο, με ανανεωμένο cast το οποίο θα ενσαρκώσει τη βασιλική οικογένεια στις ταραχώδεις αρχές της δεκαετίας του ’90.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :