Αν τελείωσες κι εσύ τη σειρά μέσα σε μια μέρα, τότε σίγουρα αναρωτιέσαι εάν θα δούμε δεύτερη σεζόν του Wednesday, βέβαια μέσα σου ξέρεις ότι στο σημείο που μας άφησε η πρώτη σεζόν είναι αδιανόητο να μην υπάρξει συνέχεια!

Μπορεί επίσημα να μην έχει ανακοινωθεί καν η 2η σεζόν, όμως, όχι απλώς θα υπάρξει, αλλά στόχος είναι να δούμε πολλές παραπάνω σεζόν, σύμφωνα με τους δημιουργούς του Wednesday.

Η δημιουργική ομάδα της σειράς ρωτήθηκε σχετικά με το μέλλον της και είπε πως στόχος τους είναι να γυρίσουν σίγουρα 3η και μάλλον και 4η σεζόν… τουλάχιστον! Εντάξει, μπορούμε απλά να ουρλιάξουμε από χαρά μ’ αυτά τα νέα!

Σε δηλώσεις του στο Variety, ο Miles Millar είπε: «Πάντα κοιτάμε το μέλλον, και όταν καθόμαστε να δημιουργήσουμε μια σειρά, κοιτάμε πολλές σεζόν, ιδανικά. Αυτό δεν είναι ποτέ αναμενόμενο, αλλά αυτή είναι η προσδοκία αφού ελπίζουμε ότι η σειρά θα είναι επιτυχημένη».

Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μια σειρά που προορίζεται για αρκετές σεζόν. Εξηγώντας το πώς το έχει στο μυαλό του, ο σεναριογράφος, παραγωγός και σκηνοθέτης, είπε: «Πάντα σχεδιάζεις τουλάχιστον τρεις ή τέσσερις σεζόν με πιθανές ιστορίες για τους χαρακτήρες. Μπορεί να εξελιχθεί και να αλλάξει. Συχνά, θέλεις να δεις ποιοι χαρακτήρες ή ηθοποιοί ξεπηδούν και για ποιους σου αρέσει να γράφεις. Οπότε θέλεις να το κρατάς ανοιχτό ώστε να το αλλάζεις και να εξελίσσεσαι».

Όπως πρόσθεσε, θα πρέπει να είναι πολύ σημαντικό για εκείνους. «Σίγουρα έχουμε έναν αρκετά ξεκάθαρο δρόμο για το τι θέλουμε να κάνουμε στις επόμενες σεζόν».

Η πρωταγωνίστρια, βέβαια, Jenna Ortega σε δικές της δηλώσεις ήταν πιο συγκρατημένη, λέγοντας πως δεν έχει ιδέα αν θα επιστρέψουν, όμως, θα μπορούσε να συνεχιστεί… όπως θα μπορούσε επίσης και να τελειώσει! «Νομίζω ότι αυτό είναι το ωραίο με τη σειρά έχουμε την επιλογή».

«Πάντα ένιωθα μία σύνδεση με τους κατά συρροή δολοφόνους»: Η πρωταγωνίστρια της σειράς Wednesday Addams αποκαλύπτει τι την ελκύει στις dark ταινίες και σειρές

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News