Αν έχεις δει το Bridgerton υπάρχουν λίγες πιθανότητες να μην τον ερωτεύτηκες! Τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα το όνομά του και πολλοί λένε ότι θα γίνει ο νέος πράκτορας 007. Θα είναι ο γοητευτικός Regé-Jean Page ο νέος James Bond; Τι απαντάει ο ίδιος;

Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει λάβει μεγάλη αναγνωρισιμότητα λόγω του ρόλου του στη σειρά της Shonda Rhimes, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Tonight with Jimmy Fallon και μίλησε για όλα, μεταξύ των οποίων και το ενδεχόμενο να ενσαρκώσει τον James Bond.

Ο Regé-Jean Page όταν ρωτήθηκε για τις δήμες που κυκλοφορούν απάντησε κάπως… διπλωματικά θα λέγαμε αφού αρχικά είπε ότι όταν είσαι Βρετανός και κάνεις κάτι για το οποίο φημίζεσαι, τότε οι άνθρωποι σκέφτονται αμέσως τη λέξη που ξεκινάει από B (Bond).

Εάν είσαι Βρετανός και κάνεις κάτι για το οποίο φημίζεσαι τότε οι άνθρωποι σκέφτονται αμέσως την λέξη που ξεκινά από “B” (μιλώντας για τη λέξη Bond)

Στη συνέχεια, είπε ότι είναι τιμή του το ότι οι φανς του σκέφτηκαν ότι θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Daniel Graig, χωρίς, όμως, να λέει κάτι άλλο, σημειώνοντας ότι είναι απλώς “η έγκριση του ρόλου απ’ τους φανς του”.

Νομίζω ότι το Διαδίκτυο σκέφτεται πολλά πράγματα, και αυτό είναι ένα από τα πιο ευχάριστα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που έχω την έγκρισή τους. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτή την παρέα που έχει πάρει έγκριση. Είναι όμως απλά μια έγκριση

Εμείς θα πούμε, πάντως ότι μπορούμε άνετα να τον φανταστούμε στον ρόλο του James Bond και πιστεύουμε ότι θα του ταίριαζε πολύ! Μακάρι να εισακουστούν οι ευχές μας!

Είδες κι εσύ το Bridgerton μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο; Μάθαμε τα πάντα για τη 2η σεζόν!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News