Απ’ τη στιγμή που ανακοινώθηκε η επιστροφή του Sex and the City οι φανς της σειράς έχουν αρχίσει να αναζητούν συνεχώς νέες πληροφορίες. Ο τίτλος της σειράς όπου θα δούμε πλέον τις πρωταγωνίστριες στα 50 τους χρόνια είναι And Just Like That. Αφού μάθαμε ότι Samantha δεν θα έχουμε, η επόμενη απορία που μας γεννήθηκε ήταν εάν θα δούμε τον Mr. Big στα νέα επεισόδια!

Ενώ είχαν ήδη αρχίσει να ακούγονται διάφορα σχετικά με έναν πιθανό θάνατο του συντρόφου της Carrie, φυσικά οι φανς δεν μπορούσαν παρά να ρωτήσουν την Sarah Jessica Parker εάν θα βρίσκεται στο πλευρό της ο γοητευτικός ηθοποιός.

Το 2018, ο δημοσιογράφος James Andrew Miller είχε υποστηρίξει ότι, σύμφωνα με το σενάριο της τρίτης ταινίας του Sex and the City, ο Mr. Big πεθαίνει. Τελικά, τα πλάνα ναυάγησαν καθώς η Kim Cattrall δεν θέλησε να επιστρέψει ως Samantha, έτσι δεν είδαμε ποτέ την ταινία.

Αντέχεις να ακούσεις; Τόσα θα πάρουν οι πρωταγωνίστριες του Sex and The City για κάθε νέο επεισόδιο της σειράς!

Τώρα, η Sarah Jessica Parker μας έδωσε ένα μικρό hint μέσα απ’ το Instagram της σχετικά με το εάν θα δούμε τον Mr. Big στα νέα επεισόδια ης σειράς. Συγκεκριμένα, στα σχόλια κάτω απ’ το teaser που ανέβασε, δέχθηκε κι ένα σχόλιο σχετικά με αυτό το θέμα. Ποια ήταν η απάντησή της; “Περίμενε και θα δεις”.

Αυτό σημαίνει ότι απέφυγε να απαντήσει ευθέως, όμως, παράλληλα μας γεννά ελπίδες ότι πιθανώς να δούμε τον Mr. Big, καθώς η ηθοποιός δεν είχε διστάσει να απαντήσει αμέσως σχετικά με την απουσία της Kim Cattrall.

Θυμίζουμε ότι στη δεύτερη ταινία του Sex and the City είχαμε δει τον Mr. Big να δίνει ένα μεγάλο μονόπετρο στην Carrie. Ποιο θα είναι άραγε το μέλλον του ζευγαριού και πώς εξελίχθηκε η σχέση τους μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια που έχουμε κενό;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News