Μία δίκη τριών εβδομάδων τον Ιούλιο, που αφορά στη σχέση του Johnny Depp και της πρώην συζύγου του Amber Heard, σχετικά με βίαιη συμπεριφορά από τον ίδιο προς την Amber Heard. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις ζητήθηκε από τον Johnny Depp να αποχωρήσει από τη σειρά prequel του Harry Potter, Fantastic Beasts.

Πρόκειται ο Johnny Depp να αποχωρήσει από το Fantastic Beasts;

Ο Johnny Depp έχασε την υπόθεση δυσφήμισης σε βάρος της βρετανικής The Sun, η οποία τον είχε περιγράψει ως βίαιο σύζυγο προς την Amber Heard λόγω ισχυρισμών επίθεσης εναντίον της πρώην συζύγου. Ο Johnny Depp πρόκειται να αποχωρήσει από το Fantastic Beasts αφού του ζητήθηκε να παραιτηθεί από την Warner Bros.

Ο ηθοποιός to ανακοίνωσε στο Instagram λέγοντας χαρακτηριστικά:

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μου ζητήθηκε να παραιτηθώ από την Warner Bros από το ρόλο μου ως Grindelwald στο Fantastic Beasts και το σεβάστηκα και συμφώνησα σε αυτό το αίτημα

Στη συνέχεια, ο Johnny Depp, με επιμονή για την αθωότητά του έδωσε υπόσχεση να συνεχίσει τη νομική του μάχη για να το αποδείξει λέγοντας:

Η σουρεαλιστική απόφαση του δικαστηρίου της Βρετανίας δεν θα αλλάξει τη μάχη μου για να πω την αλήθεια και επιβεβαιώνω ότι σκοπεύω να ασκήσω έφεση. Η αποφασιστικότητά μου παραμένει ισχυρή και σκοπεύω να αποδείξω ότι οι ισχυρισμοί εναντίον μου είναι ψευδείς. Η ζωή και η καριέρα μου δεν θα καθοριστούν από αυτή τη στιγμή στο χρόνο

Ωστόσο, ο δικαστής έχει κρίνει ότι ο ηθοποιός είχε κακοποιήσει την πρώην σύζυγό του, Amber Heard, σε 12 περιπτώσεις.