Δέκα ολόκληρα χρόνια μετά, ο Γιώργος Καπουτζίδης αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στον σχολιασμό της Eurovision. Ποια είναι τα πρόσωπα που συζητούν να πάρουν τη θέση του στον μουσικό διαγωνισμό;

Γιώργος Καπουτζίδης – Eurovision: Γιατί σταματά τον σχολιασμό;

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος έχει ενημερώσει την ΕΡΤ από τον περασμένο Ιούνιο σχετικά με την απόφασή του να μην συνεχίσει τον σχολιασμό και την περιγραφή του μουσικού διαγωνισμού λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Και κάπως έτσι, έπειτα από 10 ολόκληρα χρόνια, η ΕΡΤ καλείται να αναζητήσει ένα νέο πρόσωπο για την συγκεκριμένη θέση.

Αποστομωτική η απάντηση του Καπουτζίδη στον «αέρα» της Eurovision-«Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή»

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το άτομο το οποίο κάνει συζητήσεις προκειμένου να αναλάβει τον σχολιασμό και την περιγραφή της Eurovision είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο δυναμικό της ΕΡΤ και έχει δηλώσει πολλές φορές την αγάπη του για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ωστόσο, σημειώνεται πως το όνομα του Σεργουλόπουλου δεν έχει ακόμη «κλειδώσει», οπότε αναμένουμε τις εξελίξεις.

Να υπενθυμίσουμε πως φέτος ο 67ος Διαγωνισμός της Eurovision, αναμένεται να διεξαχθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά την νίκη της Ουκρανίας στον περσινό θεσμό και τον πόλεμο, ο οποίος συνεχίζεται στην χώρα.

Οι νικητές της Eurovision πουλούν το τρόπαιό τους και μάχονται κατά της ρωσικής εισβολής

Γιώργος Καπουτζίδης Eurovision
EBU / CORINNE CUMMING

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News