Την Παρασκευή ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση τα μέτρα για τα Χριστούγεννα, τι ανοίγει και πώς θα μετακινούμαστε κι από εκείνη την ώρα το hashtag clickaway στο Twitter έχει πάρει “φωτιά”.

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως από τις 13 Δεκεμβρίου μέχρι τις 7 Γενάρη θα επιτρέπεται η μετάβαση του πελάτη στα καταστήματα μέσω του click away για την παραλαβή παραγγελίας. Το μέτρο αυτό άλλους τους χαροποίησε, αφού θα μπορούν να βγαίνουν για τα ψώνια τους έστω και με αυτόν τον τρόπο, κι άλλους τους προβλημάτισε. Βέβαια, οι τουιτεράδες έδωσαν ρέστα πάλι!

Μία σύγχυση έχει δημιουργηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έπειτα από τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης με τους περισσότερους να αναρωτιούνται πώς θα πραγματοποιείται η παραλαβή από το κατάστημα, πώς θα δοκιμάζει ο κόσμος αυτά που αγοράζει, αν θα έχουν click away τα Jumbo και γιατί το click away δεν έχει μεταφραστεί στα ελληνικά.

Αυτές φυσικά δεν είναι απορίες δικές μας, αλλά των χρηστών του Twitter που δεν πρόλαβε να ανακοινωθεί το μέτρο κι έτρεξαν να δημιουργήσουν hashtag και να ανεβάσουν επικά Tweets.

Τι γίνεται με το hashtag clickaway στο Twitter;

Γράφουμε #clickaway και πάμε να δούμε μερικά από τα πιο αστεία Tweets που μας έκαναν να γελάσουμε, αλλά και να ταυτιστούμε.

Ώρα για διάβασμα ή ευκαιρία να βγούμε έξω;

Λέτε να είμαστε κάπως έτσι;

Αυτό κι αν είναι απορία…

Όλοι μας λίγο – πολύ…

Πάντως πάλι θα περιμένουμε ε;

Και μικρή δόση αλήθειας…

Και τελικά ρε παιδιά θα ισχύσει το clickaway στα Jumbo;

#clickaway κι ο Θεός να βάλει το χέρι του λοιπόν!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News