Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο πλατό του «The 2 Night Snow» την Ήβη Αδάμου, η οποία άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλους και για όλα! Μάλιστα, χρησιμοποίησε τα πιο τρυφερά λόγια για να μιλήσει για τον σύζυγό της, Μιχάλη Κουϊνέλη, κι αυτό το άρθρο, μάλλον, είναι ό,τι πιο γλυκό πρόκειται να διαβάσεις σήμερα!

Η τραγουδίστρια η οποία έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια με τον Μιχάλη Κουϊνέλη και την κορούλα της, ζει πλέον μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη ενώ βρίσκεται στην Αθήνα μόνο για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Όλα όσα εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια στο «The 2 Night Show»

Η Ήβη Αδάμου, μίλησε για τον αγαπημένο της και είπε χαρακτηριστικά, πως «Για τον Μιχάλη, δεν σηκώνω κουβέντα».

«Δε σηκώνω κουβέντα στο θέμα του Μιχάλη. Δηλαδή, ήθελα αυτόν τον άνθρωπο, για όλους αυτούς τους λόγους που είπες και άλλους τόσους που κάθε μέρα ανακαλύπτω όλο και πιο πολύ. Μόνο αυτή η ποιότητα που λες, που δεν υπάρχει εύκολα στις μέρες μας, στους άνδρες, είναι ένας άνδρας με πάρα πολλή ποιότητα, πυγμή σε αυτά που θα πει, κρατάει πάντα τον λόγο του, προστατευτικός, είναι ρε παιδί μου όπως πρέπει για μένα».

Αναφέρθηκε και στο νέο τους ξεκίνημα στην Αλεξανδρούπολη, καθώς και στους παράγοντες που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Η Ήβη, μάλιστα, δήλωσε: «Όταν ο Μιχάλης μου είπε αυτό το πράγμα, άρχισα να το σκέφτομαι μέσα μου και να το δουλεύω. Όταν έχεις και ένα παιδί λες: Μήπως τελικά είναι καλύτερα εκεί; Όταν υπάρχει ένα παιδί και ως γονιός πια, σκέφτεσαι ξανά από την αρχή τα βάζεις πάλι κάτω και λες ότι είναι καλύτερο να συμβεί για το παιδί μου. Ήθελε μια σωστή διαχείριση όλο αυτό και από τους δύο και νομίζω ότι την είχαμε, συντονιστήκαμε απόλυτα σε αυτό το πράγμα και θέλω να πω ότι την Αλεξανδρούπολη εγώ την λατρεύω. Θεωρώ ότι κάναμε μια αρκετά καλή κίνηση»

Τέλος, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στη μητρότητα και αποκάλυψε πως με τον ερχομό του παιδιού έχει αποκτήσει φοβίες που ποτέ δεν είχε!

«Έχω αποκτήσει φοβίες. Μπαίνω στο αεροπλάνο. Δεν φοβάμαι το αεροπλάνο αλλά φοβάμαι το ότι φεύγω από την οικογένειά μου, το σπίτι μου και αν πάθω κάτι, αν συμβεί κάτι; Τέτοια σκέφτομαι. Όταν γίνεσαι πατέρας ή μητέρα, είναι τόσες οι ευθύνες και προσέχεις πρώτα τον εαυτό σου για να μη λείψεις στο παιδί σου. Οπότε μάλλον γι΄αυτό μας βγαίνει αυτή η ανάγκη να προσέχουμε πιο πολύ», δήλωσε η Ήβη Αδάμου στο «The 2 Night Show».

Δες εδώ τη συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News