Η σειρά για την ζωή του Αγίου Παϊσίου έρχεται στο MEGA και πρόκειται για μια καλοδουλεμένη παραγωγή, μ’ ένα all star cast.

Η νέα ιστορική-βιογραφική σειρά «Άγιος Παΐσιος» ακολουθεί την πορεία του Αγίου Παϊσίου, από τη γέννησή του μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να μονάσει. H σειρά παρουσιάζει τη ζωή του Αγίου Παϊσίου και της οικογένειάς του και καταγράφει την πορεία του προς τον μοναχισμό.

Το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Τσιάκκας και τη σκηνοθεσία ο Στάμος Τσάμης.

Στον ρόλο του Αγίου Παϊσίου θα δούμε τον Προκόπη Αγαθοκλέους, στον ρόλο του Γέροντα Κυρίλλου βρίσκεται ο Γιώργος Αρμένης, στον ρόλο του βοσκού Θόδωρου ο Γιάννης Στάνκογλου, στον ρόλο του Ηγούμενου Καλλίνικου ο Κώστας Αποστολάκης, στον ρόλο της κυρά-Γιώργαινας η Ρηνιώ Κυριαζή και στον ρόλο του Αρσενίου Εζνεπίδη ο Παΐσιος Έξαρχος.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε επίσης τους: Νικήτας Τσακίρογλου, Σμαράγδα Σμυρναίου, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Χριστίνα Παυλίδου, Δημήτρης Ήμελλος, Δρόσος Σκώτης, Δέσποινα Γκάτζιου.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε τόπους όπου ο Άγιος Παΐσιος έζησε, όπως η Κόνιτσα και το Άγιον Όρος.

Τα πρώτα πλάνα απ’ την σειρά για την ζωή του Αγίου Παϊσίου αποκαλύφθηκαν απ’ το MEGA και μπορείς να τα δεις στο παρακάτω βίντεο:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :