Όσο κι εάν το καθυστερούσαμε, τελικά ήρθε ξανά η περίοδος που ο κορονοϊός μας έκλεισε όλους ξανά στα σπίτια μας και έτσι θέλοντας ή μη έχουμε περισσότερο ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή μας για να κάνουμε ή να δούμε όσα τόσο καιρό αναβάλλαμε. Για όσους μέχρι και σήμερα έχουν εξαντλήσει τις επιλογές τους σε ταινίες και σειρές στη συνδρομητική πλατφόρμα, εμείς συγκεντρώσαμε τα καλύτερα ντοκιμαντέρ του Netflix που μπορείς να δεις αυτή τη στιγμή.

Οι προτάσεις μας για τα ντοκιμαντέρ του Netflix

Jeffrey Epstein: Filthy Rich

Πλέον είμαστε όλοι αρκετά ενήμεροι για τα εγκλήματα του Jeffrey Epstein, αλλά αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ μας τα αποκαλύπτει όπως τα ίδια τα θύματα τα έζησαν. Ο Jeffrey Epstein συναναστρεφόταν με προέδρους και πρίγκιπες και έδειχνε τη δύναμή του με κτηνώδεις τρόπους. Σε αυτό το ντοκιμαντέρ, τα θύματα διηγούνται πώς ο Epstein χρησιμοποιούσε τα πλούτη και τη δύναμή του για να κακοποιεί.

Τι θα δούμε στο Netflix τον Νοέμβριο: Η μεγάλη επιστροφή του The Crown, χριστουγεννιάτικo mood και συγκλονιστικές ταινίες!

Don’t F**k With Cats: Hunting An Internet Killer

Ακόμη μια σειρά ντοκιμαντέρ που απευθύνεται μόνο σε όσους έχουν γερό στομάχι. Όταν ανεβαίνει στο Internet ένα βίντεο με έναν μυστηριώδη άντρα που σκοτώνει δύο γατάκια, χρήστες του Internet από όλο τον κόσμο αναλαμβάνουν να βρουν τον δράστη. Απολαμβάνοντας την προσοχή που έχει τραβήξει, ο φονιάς συνεχίζει να ανεβάζει ακόμα πιο φρικιαστικά βίντεο, καταλήγοντας και στον φόνο.

Δες τις υπόλοιπες προτάσεις για τα ντοκιμαντέρ του Netflix στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News