«Τα καλύτερά μας χρόνια» επιστρέφουν τη νέα τηλεοπτική σεζόν, μεταφέροντάς μας σε μια διαφορετική εποχή. Η σειρά που αγαπήθηκε ίσως όσο καμία άλλη της ΕΡΤ1 τη σεζόν που μας πέρασε, επιστρέφει δυναμικά κι αναμένεται να έχει κι ένα διαφορετικό στοιχείο.

Η πρώτη γεύση που μας αφήνει το trailer που κυκλοφόρησε είναι άκρως συγκινητική και συνάμα σκληρή. Μεταφερόμαστε σε μια άλλη εποχή και γνωρίζουμε έναν νέο ήρωα που ενσαρκώνει ο αγαπημένος και σπουδαίος ηθοποιός Γιώργος Κωνσταντίνου.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς θα είναι συγκλονιστικός, γεμάτος συναισθήματα.

Στο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα βλέπουμε τον Γιώργο Κωνσταντίνου, ο οποίος υποδύεται έναν ήρωα που πάσχει από άνοια, ενώ είχε βρεθεί αιχμάλωτος στο κολαστήριο του Άουσβιτς.

Ειδικότερα, ο ηθοποιός θα υποδυθεί έναν άστεγο, ο οποίος υποφέρει από μία μορφή άνοιας και εντοπίζεται από τις αναζητήσεις που γινόντουσαν μέσω του Ερυθρού Σταυρού.

Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας βρισκόταν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης λόγω της εβραϊκής καταγωγής του, έχει ξεχάσει το όνομα του ενώ το μόνο που του θυμίζει ποιος είναι ο αριθμός στο χέρι του.

Τα καλύτερά μας χρόνια: Δες το συγκλονιστικό trailer του δεύτερου κύκλου της σειράς

Σημειώνεται ότι οι τελευταίες τηλεοπτικές εμφανίσεις που είχε κάνει ο Γιώργος Κωνσταντίνου ήταν στις σειρές του ALPHA, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και «Έλα στη θέση μου».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :