Τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση κι ένας με το καλύτερο πιάτο. Ποιος αποχώρησε απ’ το MasterChef 5 στη δοκιμασία απ’ την οποία οι κριτές έμειναν απογοητευμένοι;

Μετά το Τεστ Δημιουργικότητας, οι κριτές κάλεσαν μπροστά τις καλύτερες προσπάθειες, οι οποίες ανήκαν στους Αλέξανδρο Σ., Μαρίνα, Τζιοβάνι και Νίκο. Τελικά, ο Τζιοβάνι ήταν εκείνος που εντυπωσίασε περισσότερο με το πιάτο του και θα έχει τα πλεονεκτήματα στην επόμενη ομαδική δοκιμασία.

Αμέσως μετά, οι κριτές κάλεσαν μπροστά τις πιο αδύναμες προσπάθειες, οι οποίες ήταν εκείνες του Ιωάννη, του Κωνσταντίνου, του Αντώνη και της Μαρίας. Ο Αντώνης είχε λίγο καλύτερη προσπάθεια απ’ τους υπόλοιπους, έτσι ανέβηκε στον εξώστη, όχι για πολύ όμως!

Η Μαρία, ως κάτοχος της κάρτας ασυλίας, αποφάσισε να κάνει χρήση της κάρτας και να προστατεύσει τον εαυτό της, με τους συμπαίκτες της να συμφωνούν με την απόφασή της. Έτσι, η Μαρία ανέβηκε στον εξώστη και κατέβηκε ο Αντώνης στη θέση της για να διαγωνιστεί στη δοκιμασία αποχώρησης.

«Εγώ ζήτησα από τη Μαρία να χρησιμοποιήσει την κάρτα της και να κατέβω εγώ να μαγειρέψω. Παλι καλά το έκανε, γιατί εγώ έχω ξυπνήσει σήμερα έτοιμος να μαγειρέψω και δεν ήθελα να την παρακαλάω από τον εξώστη να τη χρησιμοποιήσει για να κατέβω», είπε ο Αντώνης στην κάμερα του MasterChef.

Αυγό με στάκα και τρούφα ήταν το πιάτο που κλήθηκαν να φτιάξουν οι παίκτες, που μπορεί να ακουγόταν σαν να έχει απλά υλικά, αλλά ακόμα και οι απλές παρασκευές αποδείχθηκαν απαιτητικές.

Ποιος αποχώρησε απ’ το MasterChef

Οι κριτές δεν έμειναν ικανοποιημένοι απ’ τις προσπάθειες των τριών επίδοξων σεφ, οι οποίοι μάλιστα τους είχαν υποσχεθεί ντέρμπι, όμως, μόνο ντέρμπι δεν ήταν η δοκιμασία αποχώρησης.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης προσπάθησαν να βρουν την λιγότερο κακή απ’ τις τρεις κακές προσπάθειες για να ξεχωρίσουν το πιο τίμιο πιάτο, το οποίο ανήκε στον Ιωάννη, ο οποίος επέστρεψε πρώτος στο σπίτι, με τους κριτές να του επισημαίνουν ότι δεν είχε μια καλή προσπάθεια, αλλά τη λιγότερη κακή.

Τελικά, το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες κι εκεί κέρδιζε ο Αντώνης, με αποτέλεσμα ο Κωνσταντίνος να αποχωρήσει απ’ το MasterChef 5, στεναχωρώντας, τόσο τους κριτές, όσο και τους συμπαίκτες του.

Spoiler Alert! Αυτή είναι η τελική δεκάδα του MasterChef 5

Στο επεισόδιο της Τετάρτης θα δούμε την ομαδική δοκιμασία!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News