Προς τιμήν του νέου του βιβλίου «A Promised Land», ο Barack Obama μοιράζεται με όλους εμάς την πιο πρόσφατη λίστα αναπαραγωγής του στο Spotify, η οποία αποτελείται από 20 τραγούδια που ο ίδιος άκουγε όταν ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ. Μάλιστα, η συγκεκριμένη playlist περιλαμβάνει τραγούδια από Aretha Franklin μέχρι Beyoncé και Eminem. Δες παρακάτω όλη τη λίστα με τα αγαπημένα τραγούδια του Obama!

Πιο συγκεκριμένα, ο Barack Obama προς τιμήν του νέου του βιβλίου «A Promised Land», το οποίο μόλις κυκλοφόρησε, αποκάλυψε την πιο πρόσφατη λίστα με αγαπημένα του τραγούδια στο Spotify. Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι ο ίδιος μοιράζεται κάθε καλοκαίρι μια playlist με σύγχρονη μουσική από καλλιτέχνες, όπως οι Frank Ocean, Outkast και J. Cole.

Ωστόσο, η νέα του playlist είναι μια ειδική επιλογή τραγουδιών, καθώς περιλαμβάνει κομμάτια που ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ λάτρευε την περίοδο που διέμενε στον Λευκό Οίκο. «Η μουσική έπαιζε πάντα σημαντικό ρόλο σε όλη τη ζωή μου και αυτό ήταν ιδιαίτερα αληθινό κατά τη διάρκεια της προεδρίας μου», ανέφερε ο Obama σε ανάρτησή του στο Facebook, όπου έχει συμπεριλάβει και ένα screenshot της playlist.

Οι καλύτερες στιγμές απ’ το podcast της Michelle με τον Barack Obama!

Η λίστα με τα με τα 20 τραγούδια του Obama περιλαμβάνει μια εκλεκτική γκάμα διαφόρων μουσικών ειδών και εποχών – από το «Lose Yourself» του Eminem μέχρι το «The Thrill Is Gone» του B.B. King και το «Rhiannon» των Fleetwood Mac.

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου και δες τα αγαπημένα τραγούδια του Obama στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News