Αυτά είναι τα 20 κρασιά κάτω των 20 ευρώ που προτείνουν οι New York Times για να μας ταξιδέψουν έστω και έτσι σε διάφορες γωνιές του κόσμου που ξέρουν από καλό κρασί. Στη λίστα συναντάμε και 2 ελληνικά κρασιά που όσοι δεν τα έχουμε δοκιμάσει, ήρθε η ώρα να το κάνουμε.

Τα ταξίδια είναι ένα από τα πράγματα που έχουμε πεθυμήσει περισσότερο από τότε που ξέσπασε η πανδημία. Ένας ολόκληρος χρόνος πέρασε από την πρώτη καραντίνα κι εμείς όχι μόνο είμαστε ακόμα σε καραντίνα, αλλά τα ταξίδια στο εξωτερικό μοιάζουν με ένα σενάριο μακρινό.

Πώς να παγώσεις ένα μπουκάλι λευκό κρασί σε λιγότερο από 3 λεπτά!

Παρόλα αυτά, δεν απογοητευόμαστε μιας και υπάρχουν ένα σωρό τρόποι για να δούμε και να γευτούμε τον κόσμο από την άνεση του σπιτιού μας. Σύμφωνα με τον Eric Asimov των New York Times, το καλό κρασί έχει τη δύναμη να μας μεταφέρει με τη γεύση του στα πιο ονειρικά μέρη της Ιταλίας, της Ισπανίας κτλ.

Ο ίδιος αποφάσισε να κάνει ένα πείραμα και προμηθεύτηκε 20 κρασιά από 11 διαφορετικές χώρες του κόσμου, με τη μόνη προϋπόθεση το καθένα από αυτά να κοστίζει κάτω από 20 δολάρια, γιατί δεν είναι ανάγκη να πληρώσεις μια μικρή περιουσία για να πιεις ένα καλό ποτήρι κρασί.

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου και δες τη λίστα με τα 20 κρασιά κάτω των 20 ευρώ στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News