Το φως της δημοσιότητας είδαν μηνύματα της Meghan Markle από δικαστήριο του Λονδίνου στα οποία η Δούκισσα του Σάσεξ έγραφε ότι η βρετανική βασιλική οικογένεια “επέπληττε συνεχώς” τον σύζυγό της πρίγκιπα Harry για τη συμπεριφορά του πατέρα της. Νωρίτερα φέτος, ένας δικαστής του ανωτάτου δικαστηρίου έκρινε ότι η εφημερίδα Mail on Sunday είχε παραβιάσει το απόρρητο και τα πνευματικά δικαιώματα της Meghan δημοσιεύοντας τμήματα μιας επιστολής που έγραψε στον πατέρα της Thomas Markle τον Αύγουστο του 2018, τρεις μήνες μετά τον γάμο της με τον Harry.

Στην δημοσιότητα μηνύματα της Meghan: Η βασιλική οικογένεια επέπληττε συνεχώς τον Harry για τον πατέρα της Δούκισσας

Αποκαλύψεις για την δυσαρέσκεια της βασιλικής οικογένειας αναφορικά με τον πατέρα της Meghan

Το πεντασέλιδο γράμμα ακολούθησε μια κατάρρευση της σχέσης πατέρα και κόρης εν όψει του γάμου της, τον οποίο έχασε λόγω κακής υγείας και αφότου παραδέχτηκε ότι πόζαρε για φωτογραφίες παπαράτσι. Αυτή την εβδομάδα, η εφημερίδα ζήτησε από το Εφετείο να ακυρώσει την απόφαση, υποστηρίζοντας ότι η δούκισσα είχε γράψει την επιστολή γνωρίζοντας ότι θα μπορούσε να δημοσιοποιηθεί.

Σε ένα γραπτό μήνυμα που κυκλοφόρησε το δικαστήριο η Meghan είπε στον τότε υπεύθυνο επικοινωνίας της ότι ο “καταλύτης” για τη σύνταξη της επιστολής ήταν το γεγονός ότι έβλεπε “πόσο πόνο προκαλεί αυτό στον Harry” και ότι ο πατέρας του πρίγκιπας Κάρολος και οι άλλοι βασιλικοί δεν καταλαβαίνουν τη θέση τους”.

“Ακόμα και μετά από μια εβδομάδα με τον μπαμπά του και εξηγώντας ατελείωτα την κατάσταση, η οικογένειά του φαίνεται να ξεχνά το πλαίσιο – και να επανέρχεται στο “δεν μπορεί να πάει να τον δει και να σταματήσει αυτό;””, ανέφερε το κείμενο της Meghan.

“Ουσιαστικά δεν καταλαβαίνουν. Έτσι, γράφοντας αυτήν την επιστολή ο Harry θα μπορεί τουλάχιστον να πει: “Του έγραψε ένα γράμμα και εξακολουθεί να το κάνει”. Με αυτήν την δράση προστατεύω τον σύζυγό μου από τη συνεχή επίπληξη, και παρόλο που είναι απίθανο, ίσως κάνει τον πατέρα μου να σταματήσει”.

Η Meghan Markle θυμάται το σκληρό παρελθόν της και με μία επιστολή στο Κογκρέσο μάχεται υπέρ των γονεϊκών δικαιωμάτων

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News