Νέα μήνυση, η τρίτη κατά σειρά, κατατέθηκε σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Ο γνωστός παρουσιαστής οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα στο πλαίσιο αυτόφωρης διαδικασίας και στη συνέχεια αναμένεται να μεταβεί στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ακόμα τέσσερεις καταγγελίες και τα Χριστούγεννα στο κρατητήριο

Την Κυριακή κατατέθηκε ακόμη μία μήνυση, η τρίτη κατά σειρά από πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθώς το θύμα διαπίστωσε πως κυκλοφορούν στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές στιγμές τους. Λίγο μετά τις 10 το πρωί της Δευτέρας η εισαγγελέας άσκησε νέα ποινική δίωξη. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τρίτη μήνυση και νέα ποινική δίωξη

Η νέα μήνυση αφορά προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφου του την περίοδο 2004 – 2006, ενώ τα βίντεο, σύμφωνα με το GrTimes, υπάρχουν ακόμα αναρτημένα στο διαδίκτυο.

Παραδόθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα στις 10 το πρωί, 27/12, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος οδηγήθηκε στον 1ο τακτικό ανακριτή για να απολογηθεί για τις προηγούμενες υποθέσεις. Ο παρουσιαστής κατηγορείται για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οδήγησαν τον γνωστό παρουσιαστή στο Μέγαρο, γύρω στις 9.30 εισερχόμενοι από την πίσω πόρτα για να αποφύγουν τις τηλεοπτικές κάμερες που ανέμεναν την άφιξη του συλληφθέντα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News