Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δηλώνει μετανιωμένος για τις πράξεις του, ενώ παράλληλα αρνείται κατηγορηματικά όλες τις καταγγελίες που του αποδίδονται, σύμφωνα με όσα είπε στη απολογία του.

Ο πρώην παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα ανέφερε «δεν έχω καμία σχέση με την ανάρτηση του επίμαχου υλικού στο Διαδίκτυο για το έτος 2021, για το οποίο και κατηγορούμαι, σύμφωνα με τη μήνυση της κυρίας…».

Το μερίδιο ευθύνης που έχουμε στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Στάθης Παναγιωτόπουλος απολογία: Όσα είπε ο πρώην παρουσιαστής

Επιπλέον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, συνέχισε λέγοντας: «Ειδικότερα στα δύο επίμαχα αρχεία αναγνωρίζω τον εαυτό μου ως συμμετέχοντα πλην όμως, δεν έχω προβεί στην ανάρτηση αυτών, στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες και παρακαλώ υποβάλλοντας σχετικό αίτημα να ελεγχθεί από την υπηρεσία σας σε ποια ηλεκτρονική διεύθυνση IP έχουν αναρτηθεί αυτά καθώς και ποια ημερομηνία. Θέλω να διευκρινίσω ότι τα επίμαχα αρχεία είχαν αρχικά αναρτηθεί στο Διαδίκτυο και συγκεκριμένα μόνο στην ιστοσελίδα… από εμένα προσωπικά κατά το παρελθόν και πριν το έτος 2019, αλλά στη συνέχεια τους πρώτους μήνες του ίδιου έτους τα απέσυρα όλα από την εν λόγω ιστοσελίδα».

Στη συνέχεια της απολογίας του υποστήριξε πως τα βίντεο δεν είναι αναρτημένα από τον ίδιο. Συγκριμένα είπε: «Από τον έλεγχο που θα διενεργήσει η Υπηρεσία σας, θα διαπιστωθεί λοιπόν ότι οι συγκεκριμένες αναρτήσεις δεν έχουν γίνει από μένα και δεν μπορώ να γνωρίζω από ποιον έχουν πραγματοποιηθεί. Αναφορικά με τον χρήστη username… έχω να σας πω ότι έχω δημιουργήσει αυτό το προφίλ αποκλειστικά στην ανωτέρω ιστοσελίδα που σας προανέφερα και μέσω αυτού είχα αναρτήσει τα επίμαχα βίντεο και τα οποία επίσης είχα διαγράψει το 2019 ενώ έκτοτε δεν έχω προβεί σε καμία δραστηριότητα».

«Δηλώνω ότι έχω μετανιώσει για τις πράξεις μου το 2019 και δεν έχω κάνει τίποτα άλλο. Ζητώ συγγνώμη από την κοπέλα», πρόσθεσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», στην απολογία του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είπε: «Με τη συναίνεση της τράβηξα τα βίντεο με τη μηνύτρια», απαντώντας σε ερώτηση του εισαγγελέα.

«Δεν γνώριζε ότι είχε γίνει η ανάρτηση των βίντεο. Αισθανόμουν πως εκείνη την εποχή ήθελα μία σεξουαλική διέγερση με την ανάρτησή τους. Όλα τα βίντεο που αναρτήθηκαν ήταν το 2014 με 2015» και πρόσθεσε πως «ένιωθα μία διέγερση διαβάζοντας τα σχόλια στις αναρτήσεις. Τώρα το σκέφτομαι και πικραίνομαι».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News