Ήρθε το Starfan, η νέα ελληνική πλατφόρμα προσωποποιημένων βίντεο ευχών, που σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις τον αγαπημένο σου star, να του ζητήσεις τι θέλεις να πει και να μεταφέρεις εύκολα και γρήγορα το μήνυμα ή την ευχή σου με τον πιο εντυπωσιακό και πρωτότυπο τρόπο, από όπου κι αν βρίσκεσαι, όποτε εσύ επιλέξεις. 

Πόσες φορές έχει τύχει να θέλεις να χαρίσεις κάτι ξεχωριστό που να έχει πιο προσωποποιημένο χαρακτήρα; Πόσες φορές αναζητάς ένα ιδιαίτερο δώρο, που δε θα είναι σαν όλα τα άλλα; Όποιος κι αν είναι ο δικός σου λόγος, το Starfan είναι εδώ και για πρώτη φορά σου δίνει τη δυνατότητα να διαλέξεις ανάμεσα σε ξεχωριστές προσωπικότητες της ελληνικής showbiz ποιος θα μεταδώσει το δικό σου μήνυμα στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και μέσα σε 7 μόλις ημέρες ο star, που έχεις ορίσει, θα σε βοηθήσει να μεταφέρεις τις ευχές σου, όποια και αν είναι η περίσταση, ξαφνιάζοντας τον παραλήπτη που θα λάβει το video.

Στην πλατφόρμα του Starfan μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε γνωστούς τραγουδιστές, ταλαντούχους ηθοποιούς, δημοφιλείς παρουσιαστές και καταξιωμένους αθλητές, όπως: η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Μαρία Σολωμού, η Ναταλία Γερμανού, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Νίκος Βουρλιώτης, η Καλομοίρα, ο Stan και πολλοί ακόμη. Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Στο Starfan.gr θα βρεις και αγαπημένα σου icons, που συμμετέχουν σε αυτή τη νέα πρωτοβουλία στηρίζοντας φιλανθρωπικές δράσεις, δίνοντάς σου την ευκαιρία να μοιράσεις χαρά και για καλό σκοπό!

https://www.instagram.com/p/CbIITrZsu8l/

Το μόνο που μένει είναι να βρεις ποιος θα είναι ο πρώτος star που θα δημιουργήσει αποκλειστικά για σένα το δικό σου, μοναδικό βίντεο για να το στείλεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα και να το μοιραστείς.

Πως λειτουργεί το Starfan; Τα βήματα είναι απλά.

  1. Μπαίνεις στην πλατφόρμα starfan.gr
  2. Διαλέγεις τον star και καταγράφεις το μήνυμα ευχή που θέλεις.
  3. O star ετοιμάζει το βίντεό σου όπως το θες!
  4. Το βίντεο στέλνεται σε σένα και εσύ μοιράζεσαι τη χαρά με όποιον επιθυμείς!

Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με τον διάσημο που θα επιλέξεις… Υπάρχουν οικονομικές λύσεις με 20-30€, ενώ τα ποσά μπορεί να φτάσουν μέχρι και τα 200€. Το ενδιαφέρον είναι ότι κάποιοι απ’ τους διάσημους συμμετέχουν δωρίζοντας το ποσό για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News