Το σωματείο της Fran Drescher γιόρτασε την Κυριακή, 27/2, το καλύτερο και πιο λαμπερό βράδυ που αφορά την τέχνη του κινηματογράφου. Τα 28α ετήσια βραβεία Screen Actors Guild διέφεραν πολύ ως προς το ποιον τους και αποκάλυψαν πολλά για τις αγαπημένες μας ταινίες. Παρακάτω μπορείς να ενημερωθείς σχετικά με τα όσα έγιναν σε αυτή την μικρή γιορτή κινηματογράφου, αλλά και για τους μεγάλους νικητές της βραδιάς.

Το House of Gucci μπήκε πολύ δυναμικά στην βραδιά καθώς προηγήθηκε σε πολλές κατηγορίες ακόμα και από το The Power of the Dog. Σνομπάρθηκαν, εντελώς, η Kirsten Stewart ως Πριγκίπισσα Νταϊάνα, καθώς και το cast του West Side Story (εκτός από την Ariana DeBose, που κέρδισε σε μία κατηγορία).

Φέτος το Σωματείο στον Α’ Ανδρικό Ρόλο επέλεξε τον Will Smith, επικυρώνοντας το προβάδισμα που του δίνουν τα στοιχηματικά πρακτορεία. Για τον Α’ Γυναικείο, που για πρώτη φορά εδώ και χρόνια όχι μόνο δεν έχει ξεκάθαρο φαβορί, αλλά θα μπορούσε να πάει σε οποιαδήποτε υποψήφια, νικήτρια αναδείχθηκε η Jessica Chastain.

Στο πεδίο της τηλεόρασης το Squid Game έκλεψε την παράσταση με τρία βραβεία, με το πρωταγωνιστικό του δίδυμο να κερδίζει τους Α’ Ρόλους σε δραματική σειρά.

Αναλυτικά η λίστα με τους μεγάλους νικητές των SAG AWARDS:

Κατηγορίες κινηματογράφου

Cast Ταινίας

CODA (Eugenio Derbez, Daniel Durant, Emilia Jones, Troy Kotsur, Marlee Matlin, Ferdia Walsh-Peelo)

Α’ Γυναικείος Ρόλος

Jessica Chastain (The Eyes of Tammy Faye)

Α’ Ανδρικός Ρόλος

Will Smith (King Richard)

Β’ Γυναικείος Ρόλος

Ariana DeBose (West Side Story)

Β’ Ανδρικός Ρόλος

Troy Kotsur (CODA)

Καλύτερο Stunt Ensemble σε Ταινία

No Time to Die

Τηλεοπτικές κατηγορίες

Cast Δραματικής Σειράς

Succession — Nicholas Braun, Juliana Canfield, Brian Cox, Kieran Culkin, Dagmara Dominczyk, Peter Friedman, Jihae, Justine Lupe, Matthew Macfadyen, Dasha Nekrasova, Scott Nicholson, David Rasche, Alan Ruck, J. Smith-Cameron, Sarah Snook, Fisher Stevens, Jeremy Strong, Zoë Winters

Ανδρική Ερμηνεία σε Δραματική Σειρά

Lee Jung-jae (Squid Game)

Γυναικεία Ερμηνεία σε Δραματική Σειρά

Jung Ho-yeon (Squid Game)

Cast Κωμικής Σειράς

Ted Lasso — Annette Badland, Kola Bokinni, Phil Dunster, Cristo Fernández, Brett Goldstein, Brendan Hunt, Toheeb Jimoh, Nick Mohammed, Sarah Niles, Jason Sudeikis, Jeremy Swift, Juno Temple, Hannah Waddingham

Ανδρική Ερμηνεία σε Κωμική Σειρά

Jason Sudeikis (Ted Lasso)

Γυναικεία Ερμηνεία σε Κωμική Σειρά

Jean Smart (Hacks)

Γυναικεία Ερμηνεία σε Ταινία για Τηλεόραση ή Περιορισμένη Σειρά

Kate Winslet (Mare of Easttown)

Ανδρική Ερμηνεία σε Ταινία για Τηλεόραση ή Περιορισμένη Σειρά

Michael Keaton (Dopesick)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :