Ο έρωτας της Αγγελικής και του Στέφανου δεν θα αργήσει να ξεδιπλωθεί στις οθόνες μας, όπως έχουν αποκαλύψει άλλωστε και οι σεναριογράφοι, ενώ η πρωταγωνίστρια έχει ήδη ξεκινήσει να παραδέχεται τα συναισθήματά της για τον μεγάλο αδερφό των Αργυρών. Όμως, σύμφωνα με το spoiler για την Αγγελική, όταν ο Στέφανος της κάνει ερωτική εξομολόγηση η αντίδρασή της δεν θα είναι αυτή που περιμένουμε.

Πολύ σύντομα θα δούμε τον Στέφανο να εξομολογείται στην Αγγελική ότι είναι ερωτευμένος μαζί της, όμως, όπως αναφέρει το περιοδικό MYtv και τη Σοφία Τσίρκα, εκείνη, παρά το ότι αισθάνεται το ίδιο, θα έχει μια αντίδραση που δεν περιμένει να δει το τηλεοπτικό κοινό.

Αρχικά, ο Στέφανος θα υποπτευθεί ότι η Τζένη τον απατά και θα το εκμυστηρευτεί στην Αγγελική. Η ίδια μάλιστα για να μείνει στο πλευρό του, θα χάσει ένα σημαντικό ραντεβού με τον Μάκη για την υπόθεση του Στέλιου Τολέγα.

Παράλληλα, η στάση που θα έχει η Τζένη όταν ο Νικόλας θα συλληφθεί για τα ναρκωτικά που πουλάει, θα προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι.

Ηθοποιός- έκπληξη εισβάλει στην Αγγελική και ταράζει τις ισορροπίες

Το spoiler για την Αγγελική

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό, ο Στέφανος, καταρρακωµένος από τη σύλληψη του αδελφού του και την εµπλοκή της Δανάης, αναζητά παρηγοριά στην Αγγελική. Τη συναντάει, της ζητάει να του κάνει παρέα και ζητάει τη στήριξή της. Εκείνη βρίσκει τον τρόπο να τον κάνει να ηρεµήσει, αλλά ο Στέφανος πια δεν µπορεί να αντισταθεί και για πρώτη φορά θα τον δούµε να εξοµολογείται τα πραγµατικά του συναισθήµατα για εκείνη.

Της λέει πως είναι ερωτευμένος μαζί της, αλλά φοβόταν να το οµολογήσει. Η αντίδρασή της όμως θα είναι να του ζητήσει να επιστρέψει στη γυναίκα του λέγοντάς του πως αν αποφάσιζαν να δώσουν µία ευκαιρία στη σχέση τους θα πλήγωναν όσους αγαπούν. Παρά τα συναισθήµατά του, ο Στέφανος αποφασίζει να ακολουθήσει τη συµβουλή της, αν και πολύ σύντοµα και οι δύο θα καταλάβουν ότι δεν µπορούν ο ένας µακριά από τον άλλο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Tags :