Εκπλήξεις περιμένουν τα μοντέλα του διαγωνισμού που θα υποδεχτούν στο σπίτι παλιούς γνώριμους. Ποιοι επιστρέφουν στο GNTM 3; Ποιοι δε θα ξαναμπούν στον διαγωνισμό;

Μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη, οι 8 εναπομείναντες παίκτες του GNTM θα έρθουν αντιμέτωποι με μια ευχάριστη ή όχι και τόσο έκπληξη. Το περιμέναμε εδώ και καιρό και να που ήρθε η στιγμή να επιστρέψουν μοντέλα που ήδη έχουν φύγει απ’ τον διαγωνισμό.

Το επεισόδιο φαίνεται πως θα είναι ιδιαίτερα ανατρεπτικό με τα μοντέλα που βρίσκονται στο σπίτι του GNTM να μένουν άφωνα και μόνο στην ιδέα ότι μερικοί παίκτες θα επιστρέψουν. Η διαφορά φέτος είναι ότι οι παίκτες που θα μπουν ξανά στο παιχνίδι, είναι περισσότεροι από τις προηγούμενες δύο χρονιές και μάλιστα 4 στον αριθμό. Επίσης, οι παίκτες δεν θα επιλεχθούν μέσω ψηφοφορίας από τα μοντέλα του διαγωνισμού, αλλά θα γίνει μία live σύνδεση με το Λονδίνο και θα τους διαλέξει ο head of scouting, Τζο.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στη Φωλιά των Κου Κου ο Παναγιώτης Πέτσας και η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου δεν πρόκειται να είναι ανάμεσα στους 4 διαγωνιζόμενους που θα ξαναμπούν στο ριάλιτι μόδας.

Εσύ ξέρεις ποιο είναι το επιβεβαιωμένο ζευγάρι του GNTM; Όλα όσα αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά

Ποιοι επιστρέφουν στο GNTM 3;

Σύμφωνα με το Znews, στο παιχνίδι ξαναμπαίνουν η Ξένια, ο Εμμάνουελ, ο Ηρακλής και η Παρασκευή. Να θυμίσουμε πως η Ξένια ήταν από τις παίκτριες που έφυγε πολύ νωρίς έπειτα από δοκιμασία στην οποία συνεργάστηκε με τον Δημοσθένη, ενώ και η Παρασκευή ήταν από τα κορίτσια που θεωρούνταν φαβορί, όπως και ο Ηρακλής από τα αγόρια.

Έτσι λοιπόν, οι παίκτες του διαγωνισμού θα γίνουν και πάλι 12, γεγονός που δεν χαροποιεί και πολύ τα 8 εναπομείναντα μοντέλα.

Δες το trailer της Δευτέρας και πάρε μια γεύση απ’ όσα θα δούμε:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News