Είναι γεγονός! Κυκλοφόρησε το πρώτο full trailer για την ταινία Spencer, ένα βιογραφικό σημείωμα της πριγκίπισσας Diana με πρωταγωνίστρια την Kristen Stewart, και θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι καλύτερο απ’ ό,τι φανταζόμασταν!

Όλα ξεκινούν από τη στιγμή που ο γάμος της πριγκίπισσας Diana και του πρίγκιπα Κάρολου πάγωσε. Αν και οι φήμες για σχέσεις με άλλα πρόσωπα και το διαζύγιο αφθονούσαν, όλα φάνταζαν ονειρεμένα όταν έφταναν οι γιορτές των Χριστουγέννων στο Queen’s Sandringham Estate. Η Diana γνωρίζει, πλέον, το παιχνίδι και το Spencer έρχεται για να σου τα μάθει όλα!

Η συγκλονιστική ιστορία πίσω από το πρόσωπο της πριγκίπισσας Diana έρχεται στις οθόνες μας:

Τα πλάνα του trailer ξεκινούν με την άφιξη στο Sandringham για το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων και σιγά σιγά σε οδηγεί στις προετοιμασίες για το δείπνο, καθώς η Diana βρίσκεται αγχωμένη σε ένα μπάνιο, ενώ ετοιμάζεται για το τραπέζι. Στη συνέχεια του trailer, η Diana και ο Κάρολος συζητούν τον έλεγχο που τους ασκούν τα μέσα ενημέρωσης. Λέει χαρακτηριστικά: «Φαίνεται πως κάνουν κύκλους μόνο γύρω από εμένα», ενώ ο Κάρολος της απαντά: «Αυτό ίσως συμβαίνει επειδή εγώ φροντίζω πάντα να κλείνω τις “κουρτίνες μου”. Πρέπει να κάνεις πράγματα που μισείς. Πρέπει να λειτουργείς σαν τον πραγματικό σου εαυτό και σαν έναν άλλον που επιτρέπει να τον τραβάνε συνέχεια φωτογραφίες για το καλό της χώρας». Η Diana του απαντά πως της αρέσει να κάνει πράγματα συνηθισμένα και απλά. «Οτιδήποτε είναι αληθινό».

Το trailer συνεχίζει φανερώνοντας ορισμένα από τα εμπόδια που μπήκαν μπροστά και ανάμεσα στο ζευγάρι και οδήγησαν την Diana να αναρωτιέται εάν «θα τη σκοτώσουν». 

Ο πρωταγωνιστής των Poldark, Jack Farthing, υποδύεται τον πρίγκιπα Κάρολο, ενώ πέρα από τους 2 πρωταγωνιστές στο cast βρίσκονται, επίσης, οι Timothy Spall, Sally Hawkins, Sean Harris, Olga Hellsing και Thomas Douglas.

Πριν από τα γυρίσματα, η Kristen Stewart παραδέχτηκε πόσο ενθουσιασμένη ήταν για τα γυρίσματα της ταινίας. «Είναι μια από τις πιο θλιβερές ιστορίες που υπήρξαν ποτέ και δεν θέλω να παίζω απλώς τη Diana, θέλω να τη γνωρίσω, να γίνω η Diana», δήλωσε σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο InStyle.

Δες εδώ το trailer της ταινίας Spencer:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :