Μετά την έφεση που είχε προαναγγείλει η ηθοποιός, τελικά ήρθαν σε συμβιβασμό Johnny Depp- Amber Heard, με αποτέλεσμα να μπαίνει τέλος στη μεταξύ τους δικαστική διαμάχη. Η ανάρτηση που έκανε η Amber και τι υποστηρίζουν πηγές απ’ το περιβάλλον του Johnny.

Όπως γνωστοποίησε η ίδια, δεν θα κάνει τελικά την προγραμματισμένη έφεση η Amber Heard, μετά την δικαστική απόφαση υπέρ του πρώην συζύγου της.

Η ηθοποιός πέταξε τα βέλη της εναντίον της Δικαιοσύνης, λέγοντας πως έχει χάσει την πίστη της στο αμερικανικό δικαστικό σύστημα. Όπως εξήγησε, έλαβε αυτή την απόφαση μετά από μεγάλη σκέψη και δεν ήταν κάτι που θα επέλεγε υπό άλλες συνθήκες.

Η πολύκροτη δικαστική διαμάχη του Johnny Depp με την Amber Heard πρόκειται να γίνει ταινία! – Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν το πασίγνωστο πρώην ζευγάρι

«Υπερασπίστηκα την αλήθεια μου και μέσω αυτού τη ζωή μου καθώς ήξερα πως έχει καταστραφεί. Ο διασυρμός που αντιμετώπισα στα social media είναι μια απλουστευμένη μορφή των τρόπων με τους οποίους οι γυναίκες θυματοποιούνται εκ νέου όταν έρχονται στο προσκήνιο. Τώρα επιτέλους έχω μια ευκαιρία να απελευθερωθώ από κάτι που προσπαθούσα να εγκαταλείψω για πάνω από έξι χρόνια. Όλα αυτά δεν είναι κάποιου είδους παραδοχή, ούτε υποχώρηση», έγραψε, μεταξύ άλλων, σε σχετική ανάρτηση στο Instagram η Amber Heard.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το People, πηγές απ’ το περιβάλλον του Depp υποστηρίζουν πως το ποσό του συμβιβασμού είναι επταψήφιο. «Πρόκειται για επταψήφιο διακανονισμό. Η δικαστική απόφαση είναι σε ισχύ. Ωστόσο, εν μέρει η έφεση που άσκησε ήταν και για οικονομικούς λόγους, αλλά και για να διασφαλίσει ότι δεν υπήρχε δικαστική απόφαση εις βάρος της – η οποία έχει σημαντικές επιπτώσεις. Αυτή η απόφαση ισχύει. Ο Depp είπε ότι δεν ήταν για τα χρήματα. Απλά ήθελε την αλήθεια», σημείωσε η πηγή.

Θυμίζουμε ότι το δικαστήριο είχε αποφασίσει να επιδικάσει στον Johnny Depp αποζημίωση 10,35 εκατομμύρια δολάρια, όμως, παράλληλα αποφάσισε ότι και ο ίδιος από την πλευρά του δυσφήμισε την Amber και αποφάσισε να επιβάλει και σε αυτόν ποινή, υποχρεώνοντάς τον να της καταβάλει το ποσό των 2 εκατ. δολάρια.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News