Το περιμέναμε εδώ και μήνες και να που συνέβη. Ο Σωτήρης Κοντιζάς έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τη σύζυγό του.

Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef είναι πανευτυχής, αφού από προχθές κρατάει στα χέρια του το τρίτο του παιδάκι. Να θυμίσουμε πως έχει ακόμη δύο παιδιά, την τεσσάρων ετών Αριάννα- Τσιχίρο και τον μικρό Κένζι που είναι μόλις 2 χρονών. Το νέο μέλος στην οικογένειά του ήρθε και ο Σωτήρης Κοντιζάς έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά, αφού η σύζυγός του, Δέσποινα, έφερε πριν από περίπου 48 ώρες στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο διακεκριμένος σεφ μίλησε ζωντανά το πρωί της Τετάρτης στη Φωλιά των Κου Κου, όπου και ανακοίνωσε το ευτυχές γεγονός, ενώ τόνισε ότι η κόρη τους γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό και τόσο εκείνη, όσο και η μαμά της χαίρουν άκρας υγείας. Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανέφερε, ακόμα, πως τα μέτρα στο μαιευτήριο ήταν πολύ αυστηρά και επιτρεπόταν ένας συνοδός λόγω των μέτρων. Ο ίδιος ήταν μέσα στον τοκετό.

Είναι καλά, είναι ένα μικρό μωρό σε σύγκριση και με τα δύο πρώτα. Γεννήθηκε 2.510 γραμμάρια. Ο Κένζι ήταν 3.800 γραμμάρια. Η Αριάνα ήταν 3.300 γραμμάρια. Είχαμε ένα άγχος με το βάρος του, όμως πήγαν όλα καλά. Μη με ρωτήσετε σε ποιον μοιάζει. Είναι σαν την Αριάνα με τα χρώματα του Κένζι. Γεννήσαμε φυσιολογικά. Η Δέσποινα είναι μια χαρά. Θηλάζει από την πρώτη στιγμή. H Αριάνα είχε ζητήσει κοριτσάκι.

Εμείς τους ευχόμαστε τα καλύτερα και να είναι πάντα υγιές και καλότυχο το μωράκι τους!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News