Όπως όλα δείχνουν, στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, ο Αντώνης και η Ντίνα ανακαλύπτουν τη σχέση του Μαθιού µε τη Βασιλική και ο άντρας μπαίνει στο κάδρο των υπόπτων για τον φόνο του Στεφανή. Από εκείνη τη στιγμή, ξεκινά ένας αγώνας δρόμου για να καταφέρουν να βρουν αποδείξεις και να τον συλλάβουν. 

«Σασμός»: Αποκαλύπτεται ο Μαθιός ως δολοφόνος ενώ παράλληλα αναβιώνει ένας έρωτας μετά από πολλά χρόνια

Σασμός spoiler: Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές

O χειρότερος εφιάλτης της Καλλιόπης και του Μαθιού φαίνεται πως πραγματοποιείται στα επόμενα επεισόδια. Όλα αρχίζουν όταν ο Αντώνης και η Ντίνα πιάνουν στα πράσα τη Βασιλική µε τον Μαθιό και η παράνοµη σχέση τους αποκαλύπτεται. Από εκείνη τη στιγµή, ο άντρας µπαίνει στο στόχαστρο της Αστυνοµίας και ο Αντώνης είναι αποφασισµένος να βρει στοιχεία που να τον συνδέουν µε τον φόνο του Στεφανή. Οι αστυνοµικοί είναι σχεδόν σίγουροι πως πρόκειται για έγκληµα πάθους αλλά και πως ο Μαθιός έχει προλάβει να καλύψει τα ίχνη του.

Η πραγματική ιστορία πίσω από τη σειρά «Σασμός» και ο φόβος να αναζωπυρωθεί η βεντέτα που έληξε το 1964

Από την επόµενη κιόλας µέρα, ο Αντώνης δίνει εντολή να κάνουν φύλλο και φτερό τα σπίτια των Σταµατάκηδων γνωρίζοντας, όµως, πως µία τέτοια κίνηση θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου, καθώς θα γίνει το πρώτο θέµα συζήτησης στο χωριό. Πράγµατι, ισχυρή αστυνοµική δύναµη φτάνει στο σπίτι της Καλλιόπης και ερευνά όλους τους χώρους ψάχνοντας να βρει το όπλο του φόνου. Οι φόβοι του Αντώνη επαληθεύονται, καθώς η έρευνα της Αστυνοµίας στα σπίτια των Σταµατάκηδων βάζει «φωτιά» σ’ όλο το χωριό. Ενώ τα σπίτια τους γίνονται φύλλο και φτερό, ο Αστέρης βλέπει παραξενεµένος την Καλλιόπη και τον αδελφό του να σιωπούν και αντιλαµβάνεται πως κάτι κρύβουν. ∆ιαφορετικά, η µητέρα του θα ήταν εξοργισµένη και θα έκανε τα πάντα για να τους σταµατήσει.

Πολύ σύντοµα, όµως, όπως θα παρακολουθήσουµε, ο Αστέρης θα µάθει γιατί έχουν αυτή την αντιµετώπιση. Ο ίδιος είναι σοκαρισµένος, αλλά αποφασισµένος, όπως και η Καλλιόπη, να προστατεύσει τον αδελφό του. Ο Αντώνης, όµως, δεν κάνει πίσω. Καθώς η µόνη απόδειξη για την ενοχή του Μαθιού κινδυνεύει να εξαφανιστεί για πάντα, ζητάει από τον εισαγγελέα και νέα άδεια για έρευνα προκειµένου να ανακαλύψει το πιο σκοτεινό µυστικό των Σταµατάκηδων.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :