Ένας από τους πραγματικούς πρωταγωνιστές της αληθινής ιστορίας στην οποία είναι βασισμένη η τηλεοπτική σειρά “Σασμός“, ήρθε από την Κρήτη στην Αθήνα με σκοπό να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, στον οποίο προβάλλεται η σειρά. Πρόκειται για τον πραγματικό γιο της τηλεοπτικής Καλλιόπης, ο οποίος είδε μέλη της οικογένειάς του να χάνονται εξαιτίας της βεντέτας και φοβάται πως με αφορμή τη σειρά ο πόλεμος των δύο οικογενειών θα ξαναρχίσει.

Αποζημίωση ζητά ο πραγματικός πρωταγωνιστής της ιστορίας

Συγκεκριμένα, ο άνδρας – μέλος μια εκ των δύο οικογενειών που εμφανίζονται στην σειρά προχώρησε σε αυτήν την κίνηση με στόχο να σταματήσει η προβολή της. Επιπλέον, πρόκειται να καταθέσει και αγωγή για ηθική βλάβη ζητώντας 1 εκατ. ευρώ που όπως είπε, θα τα προσφέρει στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Ο συγκεκριμένος άντρας δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο Open: “Από το 1964 και μετά 20 χρόνια υπήρξαν 90 νεκροί. Η μία από αυτές τις δύο οικογένειες, ήταν η οικογένεια η δική μου. Θέλω να σταματήσει αυτό το έργο γιατί έχουν αγριέψει τα πράγματα στην Κρήτη. Είναι ένα καζάνι που βράζει. Είμαστε όλοι στην κόψη του ξυραφιού. Αν έρθει κάποιος και πατήσει τη σκανδάλη ο πόλεμος θα αρχίσει από την αρχή”.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :