Πρεμιέρα έκανε την Δευτέρα 19/9 ο πολυαναμενόμενος δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς του ALPHA, “Σασμός”, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές και να κρατάει το ενδιαφέρον του κοινού από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και από τις πρωινές μετρήσεις, αφού η σειρά του ALPHA βγήκε νικήτρια στην μάχη της τηλεθέασης. Ωστόσο, αναμένεται να προστεθούν στον Σασμό νέοι ηθοποιοί σε ρόλους κλειδιά για την εξέλιξη της σειράς και θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Σασμός: Αυτοί είναι οι δύο νέοι ηθοποιοί που εισβάλουν στη σειρά φέρνοντας ανατροπές – Ποιος θα είναι ο ρόλος τους;

Σασμός νέοι ηθοποιοί: Τα νέα πρόσωπα και οι ρόλοι τους

Μια πολύ ηχηρή είσοδο στην σειρά που αναμένεται να προκαλέσει πολλές ταραχές ανάμεσα στους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες δεν είναι άλλη από τον Στέλιο Μάινα. Πιο συγκεκριμένα, ο Στέλιος Μάινας θα ενσαρκώσει τον Παύλο Βρουλάκη που για πολλά χρόνια θεωρούνταν νεκρός και έρχεται να πάρει εκδίκηση για τους φόνους των 2 ανιψιών του. Η επιστροφή του πρόκειται να πυροδοτήσει νέες εξελίξεις καθώς η Καλλιόπη θα σοκαριστεί με την εμφάνισή του.

Από εκεί πέρα, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχει η είσοδος του Γιώργου Γεροντιδάκη στον “Σασμό”. Μετά την επιτυχημένη του πορεία στις “Άγριες Μέλισσες”, εισβάλει στην σειρά και πρόκειται να υποδυθεί έναν νεαρό αστυνομικό. Ο ρόλος του θα φέρει αναστάτωση στις ζωές πολλών ατόμων του χωριού.

Τρίτη πολύ ηχηρή προσθήκη στον “Σασμό” αποτελεί ο Δημήτρης Αλεξανδρής. Όπως είχε φανεί στο τρέιλερ της σειράς, αναμένεται να έχει βασικό ρόλο στο καστ και ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί θα είναι ιδιαίτερα σκοτεινός και μυστηριώδης. Παράλληλα, είναι και φίλος του Παύλου Βρουλάκη, που από μόνο του πρόκειται να προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον.

Επίσης νέα προσθήκη στην σειρά, αποτελεί η συμμετοχή της ηθοποιού Γιώτας Φέστα, όπου θα υποδυθεί την Αιμιλία Ξενάκη, μια εισαγγελέα και είναι η πρώην γυναίκα του Παύλου Βρουλάκη. Η συνάντηση τους και η αλήθεια για το παρελθόν, θα ανοίξει τις παλιές πληγές.

Τέλος, ο Μάνος Πετούσης αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην σειρά και πρόκειται να υποδυθεί τον γιατρό. Ακόμα, έχει σχέση με την εισαγγελέα Αιμιλία Ξενάκη (Γιώτα Φέστα), αφού είναι παντρεμένος μαζί της και περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την είσοδό του στη σειρά.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :