Ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να παρέμβει έπειτα από τον σάλο που προκάλεσαν στα social media οι δηλώσεις του σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, τον οποίο γνώριζε προσωπικά μέσω της συνεργασίας τους στην παράσταση “Βάκχες”. Μιλώντας στην Σίσσυ Χριστίδου και την εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” είπε μεταξύ άλλων: “Τον Δημήτρη πραγματικά τον αγάπησα και ο,τι συναίσθημα έχω για τον Δημήτρη είναι θαυμασμού, αγάπης. Πραγματικά συμπάσχω και λυπάμαι γι’ αυτό που του συμβαίνει”.

“Τον Δημήτρη Λιγνάδη τον αγάπησα και ό,τι συναίσθημα έχω για εκείνον είναι θαυμασμού και αγάπης”: Οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά που έχουν προκαλέσει σάλο στα social media

Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά μετά τον σάλο για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την αντίδραση της κοινής γνώμης θεωρώντας απαράδεκτη την στάση του Σάκη Ρουβά και την θέση που πήρε δημόσια. Ο τραγουδιστής, έπειτα από τον σάλο, απάντησε με ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

“Τα λόγια μου αναφέρονταν στον άνθρωπο που εγώ γνώρισα επαγγελματικά, σε μία συγκεκριμένα καλλιτεχνική περίσταση, πριν από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν και έγιναν γνωστά τον τελευταίο καιρό, και τα οποία για εμένα ήταν ένα σοκ. Σαν πατέρας και σαν άνθρωπος θεωρώ ότι τα θύματα περνάνε μία αληθινή κόλαση. Μόνο συμπόνια, αγάπη, σεβασμός και υποστήριξη για τα θύματα κάθε είδους εγκληματικών πράξεων, στα οποία και στέκομαι δίπλα. Τέλος, όποιος πράττει εγκληματικές πράξεις κρίνεται μόνο από τη Δικαιοσύνη”.

Ο μουσικοσυνθέτης Νίκος Τερζής σκοπεύει να απαγορεύσει στον Σάκη Ρουβά να ερμηνεύει τα τραγούδια του

Μορφή χιονοστιβάδας πήραν τα σχόλια στο Twitter έπειτα από τις δηλώσεις του τραγουδιστή, ανάμεσά τους και η δήλωση του μουσικοσυνθέτη Νίκου Τερζή ο οποίο έχει υπογράψει πολλές από τις επιτυχίες του Σάκη Ρουβά: “Τώρα αν σου απαγορεύσω να λες οποιοδήποτε δικό μου τραγούδι, θα είμαι εγώ ο κακός και ο παράξενος;”, έγραψε βάζοντας το hashtag #Ρουβάς. Στη συνέχεια απάντησε σε έναν χρήστη ότι ήδη έχουν κινηθεί οι διαδικασίες αναφέροντας ότι το «Πράττει ήδη η δικηγόρος μου».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News