Όλοι όσοι έχουμε δει ήδη την 4η σεζόν, απλά ανυπομονούμε για την 5η σεζόν του The Crown! Με ποια περίοδο θα ασχοληθεί; Θα είναι η τελευταία; Ποιοι θα παίζουν; (Προσοχή ακολουθούν spoilers!).

Τα γεγονότα της 4ης σεζόν του The Crown εκτείνονται από το 1979 έως το 1990, με το τελευταίο επεισόδιο να δείχνει ότι η Θάτσερ παραιτείται από πρωθυπουργός ενώ η σχέση του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας συνεχίζει να καταρρέει.

Οι θεατές περιμένουν περισσότερο δράμα γύρω απ’ τη βρετανική βασιλική οικογένεια στην επόμενη σεζόν και αυτό ακριβώς είναι που θα δουν!

Πώς γνωρίστηκε ο Κάρολος με την Νταϊάνα; Η πρώτη γνωριμία που είδαμε στο The Crown δεν είναι ακριβώς αληθινή…

Η παραγωγή για το The Crown θα κάνει ένα διάλειμμα για μερικούς μήνες μετά το ντεμπούτο του 4ου κύκλου, ενώ θα συνεχίσει να εργάζεται για τον 5ο κύκλο απ’ τον Ιούνιο του 2021. Εάν δεν αλλάξει κάτι στον προγραμματισμό, η 5η σεζόν θα είναι διαθέσιμη το 2022.

Στον πέμπτο κύκλο θα δούμε τη δεκαετία του ’90, ενώ το κοινό θα δει έναν ακόμα γύρο αλλαγών στο cast, που θα είναι επίσης ο τελευταίος καθώς η σειρά πρόκειται να ολοκληρωθεί μετά από έξι σεζόν. Στο βασικό καστ, η Imelda Staunton θα αναλάβει το ρόλο της Βασίλισσας Ελισάβετ, ο Charles Dance θα παίξει τον πρίγκιπα Φίλιππο και η Lesley Manville θα είναι η πριγκίπισσα Μαργαρίτα. Ο Dominic West θα αντικαταστήσει τον Josh O’Connor ως Πρίγκιπας Κάρολος. Η Elizabeth Debicki θα υποδυθεί την Πρίγκιπισσα Νταϊάνα.

Ο προβληματικός γάμος του Καρόλου και της Νταϊάνα ήταν απ’ τα highlights της 4ης σεζόν, αλλά δεν έχουμε δει τίποτα σε σύγκριση με το τι έρχεται στην 5η σεζόν του The Crown! Κατά τη δεκαετία του ’90, η σχέση του ζευγαριού έγινε πιο τεταμένη καθώς και οι δύο είχαν εξωσυζυγικές σχέσεις. Ενώ κατάφεραν να διατηρήσουν την εικόνα τους για το κοινό την πρώτη δεκαετία της κοινής ζωής τους, αυτή η εικόνα καταρρέει γρήγορα στη δεκαετία που ακολούθησε καθώς θα υπάρξουν δημοσιεύματα για τη σχέση τους, στην οποία αναμένεται να επικεντρωθεί έντονα ο 5ος κύκλος.

Πάντως, ο θάνατος της Νταϊάνα δεν αναμένεται να προβληθεί στην 5η σεζόν και λογικά θα τον δούμε στην 6η και τελευταία σεζόν.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :