Η Disney μετέφερε στην μεγάλη οθόνη την ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της οικογένειάς του, με τις περιπέτειες, τις δυσκολίες αλλά και τις μεγάλες επιτυχίες που περιλαμβάνει. Ο Greek Freak, που κάνει την Ελλάδα περήφανη στο εξωτερικό, επισκέφτηκε τα Walt Disney Studios για να παρακολουθήσει ένα μέρος της ταινίας την οποία περιμένουμε μέσα στο 2022.

“Θα γύριζα πίσω στα Σεπόλια να πουλάω CD”: Η ανατριχιαστική δήλωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον πατέρα του

Rise: Μια ταινία για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από την Disney

H ταινία ακολουθεί την οικογένεια Αντετοκούνμπο καθώς βασίζονται στην πίστη, την αποφασιστικότητα και τον άρρηκτο δεσμό τους για να βγουν από τη φτώχεια ως μετανάστες χωρίς έγγραφα που ζουν στην Ελλάδα. Το film εξιστορεί την πορεία των τριών νεαρών Νιγηριανών – Ελλήνων αδερφών, που μεταναστεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες και αποκτούν φήμη και επιτυχία στο μπάσκετ.

Σύμφωνα με πηγές, η ταινία είναι πιθανό να προβληθεί στους κινηματογράφους τον Μάιο του 2022. «Ανυπομονώ να το μοιραστώ με τον κόσμο», έγραψε στο Twitter ο Αντετοκούνμπο μαζί με μια φωτογραφία με τη μαμά του, Βερόνικα, και τον αδερφό του Θανάση, όταν είχαν πάει να δουν το απόσπασμα της ταινίας νωρίτερα μέσα στο μήνα. 

Η εν λόγω ταινία αναμενόταν σύμφωνα με τις αρχικές ανακοινώσεις του 2019 να ονομαστεί Greek Freak αλλά τελικά οι συντελεστές κατέληξαν στο «Rise».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News