Συνεχίζεται η παράσταση “Ρινόκερος” για την οποία είχε δημιουργηθεί σάλος τις προηγούμενες μέρες μετά την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη, ο οποίος δήλωσε ότι δεν θέλει να παίζει μόνο για εμβολιασμένους. Ο ηθοποιός είπε δημόσια ότι δεν μπορεί να πάει κόντρα στα πιστεύω του και έτσι σταμάτησε τις πρόβες για την επικείμενη πρεμιέρα δημιουργώντας εντάσεις για την εξέλιξη της παράστασης. Έπειτα από απόφαση της παραγωγής, η παράσταση θα συνεχιστεί με τον αντικαταστάτη του Άρη Σερβετάλη Αιμιλιανός Σταματάκης.

Ανθρωποφαγία: Η κατάρα των ημερών μας. Και στη μέση ο Άρης…

Συνεχίζονται οι παραστάσεις με τον αντικαταστάτη του Άρη Σερβετάλη

Η Παραγωγή αποφάσισε την συνέχιση της παράστασης κάτι που έκαναν γνωστό με επίσημη ανακοίνωση:

“Η ομάδα του «Ρινόκερου» και ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας με πίστη στη αξία της θεατρικής πράξης ανασυντάσσονται και με την αγάπη του θεατρόφιλου κοινού σε λίγες μέρες ο «Ρινόκερος» μας θα ανέβει και πάλι στη σκηνή με την σύμπραξη του αγαπημένου μας ηθοποιού Αιμιλιανού Σταματάκη που έχει την χαρά και την τόλμη να αναμετρηθεί με τον ρόλο του Μπερανζέ.

Οι πρόβες έχουν ήδη αρχίσει. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας μας και τον ευχαριστούμε.

Οι Παραστάσεις του «Ρινόκερου» θα επαναληφθούν από τις 16 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Κιβωτός”.

Λίγα λόγια για τον Αιμιλιανό Σταματάκη

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Επίσης έχει πτυχίο Θεατρικών Σπουδών από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Η πορεία του στο μουσικό θέατρο έγινε με τις «Καμπάνες του Edelweiss», στο πλευρό της Άννας Βίσση, στο μιούζικαλ Evita, η ροκ όπερα Jesus Christ Superstar, το tribal rock μιούζικαλ Hair, αλλά και η Ειρήνη του Αριστοφάνη στην Επίδαυρο και στον «Ο άνθρωπος που γελά» σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αμπαζή.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News