Στα 35α γενέθλιά της, η Ρεγγίνα Μακέδου έμαθε ένα σοκαριστικό νέο: Είχε λευχαιμία και θα έπρεπε να ξεκινήσει χημειοθεραπείες. Στην αρχή θύμωσε, απογοητεύτηκε και έκλαψε. Αργότερα όμως, αποφάσισε πως δεν είχε κανένα σκοπό να αφήσει τον καρκίνο να της στερήσει τίποτα από όσα αγαπούσε να κάνει.

Το συγκινητικό γράμμα 17χρονης με λευχαιμία που πρέπει να διαβάσεις

Από την ημέρα εκείνη θέλησε να δώσει κουράγιο και δύναμη σε πολλούς χρήστες του Instagram που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα και να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την πορεία της υγείας της.

Ρεγγίνα Μακέδου: Ο απολογισμός για το 2022 και το συγκινητικό της μήνυμα

Αυτή τη φορά έκανε μια διαφορετική ανάρτηση. Η γυμνάστρια θέλησε να κάνει έναν ιδιαίτερο απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε και να ευχαριστήσει εκείνον τον άγνωστο σωτήρα και δότη της που της έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή για να υποδεχτεί το 2023 με φως.

Πιο συγκεκριμένα, ένωσε τις πιο δυνατές στιγμές του 2022 σε ένα βίντεο.

«2022 thank you. Μια χρόνια που είχε τα πάντα. Μια χρόνια που για πάντα θα μου θυμίζει ότι ένας καλός άνθρωπος με έσωσε και θα τον ευχαριστώ για πάντα!!! Μια χρόνια με πολλές νοσηλείες με τους υπέροχους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες της Στοργής… που χωρίς αυτούς τι θα κάναμε άραγε? Μια χρόνια που κατάλαβα ποσό αγαπάω τους γονείς μου. Μια ακόμα χρόνια που ΦΙΛΟΙ μου δεν με άφησαν λεπτό και σε τίποτα!!!», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τον δότη μυελού των οστών που της έδωσε μια ακόμα ευκαιρία στη ζωή. «Σε ευχαριστώ 2022!!! Διότι τα δεύτερα γενέθλια μου είναι 3/6/2022 Καλή χρόνια με υγεία. Δότη μου δεν ξέρω ποια ποιος είσαι η που είσαι αλλά σε ευχαριστώ τόσο μα τόσο τόσο πολύ  Ελπίζω το 2023 να γίνετε ακόμα περισσότεροι δότες μυελού των οστών να δίνετε αίμα και αιμοπετάλια και να χαμογελάτε », έγραψε κλείνοντας την ανάρτησή της.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News