Ο Βρετανός δύτης, Tom Daley, προσέλκυσε ενθουσιασμό με το πλέξιμο του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Στη συνέχεια κυκλοφόρησε τη δική του σειρά μοτίβων πλεξίματος, ενώ τώρα αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο, στο οποίο θα μοιράζεται όλα τα μυστικά του και τις συμβουλές του μαζί σου!

«Μοιράζομαι όλες τις συμβουλές, τα κόλπα και τις τεχνικές μου μαζί με 30 αποκλειστικά μοτίβα», αποκάλυψε ο Daley στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το βιβλίο του ονομάζεται «Made with Love» και πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο, εγώ πάντως θα το πάρω δώρο στην γιαγιά μου!

Tom Daley βιβλίο για πλέξιμο: Μοιράζεται μαζί σου όλα του τα μυστικά!

Ο Daley άρχισε να πλέκει λίγο πριν από το πρώτο lockdown για τον COVID.

«Ήταν κυρίως ο τρόπος μου να μπορέσω να βρω κάτι για να ξεκουραστώ και να συνέλθω», είπε ο Daley στο CBS Mornings την περασμένη εβδομάδα ενώ προώθησε την αυτοβιογραφία του, «Coming up for Air», που κυκλοφόρησε αυτόν τον μήνα. «Ήταν η υπερδύναμή μου να μου επιτρέψει να σταματήσω να σκέφτομαι υπερβολικά».

Ο Tom Daley κερδίζει χρυσό μετάλλιο και απευθύνει το δικό του μήνυμα προς την LGBTQ κοινότητα

Εκτός από το ότι κέρδισε το πρώτο του χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στο Τόκιο, οι κάμερες τον έπιασαν να πλέκει ενώ παρακολουθούσε άλλους καταδυτικούς αγώνες. 

Ο Daley, 28 ετών, φέρεται να είπε το περασμένο φθινόπωρο ότι θα πάρει ένα χρόνο άδεια από τους αγώνες, για να εξετάσει εάν θέλει να επιστρέψει δυναμικά στο άθλημα ή όχι.

«Είναι δύσκολο, γιατί ξέρω ότι γίνομαι καλύτερος», είπε, σύμφωνα με άρθρο του GQ που δημοσιεύτηκε τον Νοέμβριο . «Πάντα έλεγα ότι θα συνεχίσω μέχρι να τα παρατήσει το σώμα μου ή μέχρι να πάρω το χρυσό μετάλλιο. Και έχω το χρυσό μετάλλιο. Αλλά το σώμα μου βελτιώνεται. Επομένως, υπάρχουν πολλές αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν τον επόμενο χρόνο».

Ο Tom Daley ζητά να αποκλειστούν κάποιες χώρες από τους Ολυμπιακούς κι εμείς συμφωνούμε την πρότασή του

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News