Η πρώτη αποχώρηση από το GNTM 3 είναι γεγονός! 20 μοντέλα, 10 αγόρια και 10 κορίτσια, έβαλαν τα δυνατά τους για να παραμείνουν στον διαγωνισμό, όμως ένας ή μία έπρεπε να αποχωρίσει.

Η πρώτη φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε και ήταν μία από τις δυσκολότερες δοκιμασίες των τελευταίων ετών. Η γυμνή φωτογράφιση άλλους τους χαντάκωσε κι άλλους τους έκανε να εξωτερικεύσουν το πάθος τους για το μόντελινγκ. Όλα, όμως, κρίθηκαν στο πλατό με τους κριτές να είναι απαιτητικοί, όπως και κάθε χρονιά.

Μεταξύ άλλων, στο πρώτο πλατό του GNTM για φέτος η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε τα έπαθλα που θα κερδίσει ο νικητής, έπαθλα τα οποία επιθυμούσε η παραγωγή όλα αυτά τα χρόνια. Ποια θα είναι, όμως, αυτά; Δυο χρόνια συμβόλαιο με ένα από τα καλύτερα πρακτορεία μόδας στον κόσμο, το Elite Models, στο οποίο είναι και η Kendal Jenner, ένα αυτοκίνητο Mitsubishi και 50.000 ευρώ! Αρκετοί λόγοι για να δώσουν τα 20 μοντέλα τον καλύτερό τους εαυτό. Για την ακρίβεια… 19, αφού στο επεισόδιο της Τρίτης έγινε και η πρώτη αποχώρηση από το GNTM 3.

Ο διαγωνιζόμενος με την καλύτερη φωτογραφία

Λίγο πριν την πρώτη αποχώρηση από τον διαγωνισμό η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε το όνομα του διαγωνιζόμενου με την καλύτερη φωτογραφία, καλώντας μπροστά τον Emiliano και τον Ανδρέα, οι οποίοι είχαν τις δύο καλύτερες φωτογραφίες. Όμως, ποιος τα κατάφερε καλύτερα; Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Emiliano, ο οποίος έμεινε έκπληκτος και δήλωσε στην κάμερα «Γενικά, είμαι ανέκφραστος και δε δείχνω τη χαρά μου τόσο πολύ, αλλά θα πρέπει να το δουλέψω γιατί αυτό θα συνεχιστεί μάλλον».

Πώς αισθάνεται ο ίδιος που τα κατάφερε;

Η πρώτη αποχώρηση από το GNTM 3

Χρύσα, Κωνσταντίνος και Αλεξάνδρα ήταν οι τρεις παίκτες που μπήκαν στη διαδικασία αποχώρησης και στάθηκαν τελευταίοι μπροστά από την Βίκυ Καγιά, αφού είχαν την χειρότερη επίδοση στη δύσκολη αυτή δοκιμασία. Ποιος από τους τρεις αποχώρησε; Ο Κωνσταντίνος και η Αλεξάνδρα πήραν στα χέρια τους τις φωτογραφίες τους με την Χρύσα να αποχωρεί τελικά από τον διαγωνισμό. «Πιστεύω ό,τι εγώ με κράτησα πίσω γιατί σκεφτόμουν τι θα πουν οι άλλοι. Δεν μπορούσα να είμαι ο εαυτός μου εκείνη τη στιγμή. Φταίω μόνο εγώ. Σε όλα τα προηγούμενα στάδια είχα προσπαθήσει πάρα πολύ. Θα μου λείψουν πολύ τα παιδιά.», ήταν τα πρώτα λόγια της Χρύσας μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Η Χρύσα, αν και έχει τις ιδανικές αναλογίες για μοντέλα κι είναι ιδιαίτερα όμορφη, όπως της έχουν πει και οι κριτές, δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στην πρώτη αυτή δοκιμασία με τη γυμνή φωτογράφιση κι έτσι αποχώρησε.

Τα 19 μοντέλα που συνεχίζουν στον διαγωνισμό!

Δες το trailer της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News