Το ζευγάρι Kim Kardashian-Kanye West όπως όλα δείχνουν οδεύει προς το διαζύγιο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Σύμφωνα με τα αμερικάνικα ΜΜΕ το ζευγάρι ζει χωριστά τη ζωή του τους τελευταίους μήνες.

Kim Kardashian-Kanye West ένα βήμα πριν το διαζύγιο

Η Kim Kardashian και ο Kanye West είναι παντρεμένοι 6 χρόνια και μαζί έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Τον τελευταίο χρόνο σχεδόν έχουν απασχολήσει τα ΜΜΕ καθώς τα πράγματα άρχισαν να στραβώνουν από τη στιγμή που ο Kanye West ανακοίνωσε ότι θα έθετε υποψηφιότητα για τις εκλογές για την προεδρία των ΗΠΑ. Πολλά είχαν ακουστεί για την ψυχική υγεία του γνωστού τραγουδιστή καθώς και για την ανοχή που είχε δείξει η Kim Kardashian σε διάφορα περιστατικά που είχαν λάβει μέρος κατά καιρούς.

Το τελευταίο διάστημα όπως όλα δείχνουν το ζευγάρι ζει χωριστά με τον Kanye West να έχει εγκατασταθεί στο ράντσο του στο Γουαϊόμινγκ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει άγνωστη πηγή που ζει κοντά στο ζευγάρι:

Κρατούν χαμηλό προφίλ (για το θέμα), αλλά έχουν τελειώσει. Η Κιμ έχει προσλάβει την Laura Wasser και βρίσκονται σε συνομιλίες επίλυσης της σχέσης τους

Τα Χριστούγεννα του 2020 ο Kanye West δεν δημοσίευσε φωτογραφίες με κάποιο από τα μέλη της οικογένειας τους και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο, σύμφωνα με την «Daily Mail». Η τελευταία φορά που εμφανίστηκε δημόσια με την οικογένεια ήταν τον Οκτώβριο στα 40α γενέθλια της γυναίκας του. Άτομο από το περιβάλλον τους επίσης αναφέρει χαρακτηριστικά:

Σκέφτεται σοβαρά να επικεντρωθεί στις σπουδές της και να δώσει εξετάσεις για να γίνει δικηγόρος και να προωθήσει την καμπάνια της για τις μεταρρυθμίσεις στις φυλακές. Από την άλλη ο Kanye λέει συνέχεια ότι θέλει να κατέβει υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ και άλλα τέτοια τρελά και η Kim μπούχτισε και με όλα αυτά

Τέλος, η ανάρτηση της Kim τα Χριστούγεννα δεν περιλάμβανε πουθενά τον Kanye West!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News