Λέγεται πως η πριγκίπισσα Diana είχε μία από τις πιο ακριβές και εντυπωσιακές συλλογές κοσμημάτων στον κόσμο. Aπό τον θάνατο της και μετά, ελάχιστοι έχουν δει τα συγκεκριμένα, διάσημα και πανάκριβα κομμάτια γεμάτα από πολύτιμες πέτρες πάνω σε χρυσό πολλών καρατίων. Τα εμβληματικά αυτά αξεσουάρ πέρασαν, με δίκη της εντολή, στα χέρια των δύο γιων της, πρίγκιπα William και Harry, με την μοναδική προϋπόθεση οι μελλοντικές σύζυγοι τους να τιμήσουν την μνήμη της, φορώντας τα. Τόσο η Kate Middleton λοιπόν, όσο και η Meghan Markle έχουν φορέσει μέρος από τη συγκεκριμένη συλλογή, ωστόσο, η Kate κατέχει την πρωτιά όσον αφορά τις εμφανίσεις της με τα πολύτιμα αυτά κοσμήματα.

Ποια θα ήταν η γνώμη της Πριγκίπισσας Diana για την Meghan Markle και την Kate Middleton;

Τα πιο εντυπωσιακά κοσμήματα που κληρονόμησε η Kate από την Diana

Το δαχτυλίδι των αρραβώνων

Το πιο διάσημο κόσμημα που έχει φορέσει η Kate είναι το δαχτυλίδι αρραβώνων της Diana, το οποίο της έδωσε ο σύζυγός της, πρίγκιπας William, για να σηματοδοτήσει την ένωσή τους. Το οβάλ αυτό κόσμημα των 12 καρατίων πυροδότησε μια νέα τάση στα δαχτυλίδια αρραβώνων σε όλο τον κόσμο.

κοσμήματα που κληρονόμησε η Kate από την Diana
Getty Images

5 φορές που η πριγκίπισσα Diana έσπασε το πρωτόκολλο με τις ενδυματολογικές της επιλογές

Τα εντυπωσιακά μαργαριταρένια σκουλαρίκια

Αυτά τα κομψά σκουλαρίκια με διαμάντια και μαργαριτάρια ήταν από τα αγαπημένα κοσμήματα της πριγκίπισσας Diana. Η Kate επέλεξε να φορέσει τα σκουλαρίκια αυτά στα βραβεία BAFTA του 2019 στο Λονδίνο.

κοσμήματα που κληρονόμησε η Kate από την Diana
Getty Images

Τα σκουλαρίκια με ζαφείρια και διαμάντια

Τα σκουλαρίκια αυτά ήταν αρχικά ένα γαμήλιο δώρο στην πριγκίπισσα Diana, από τον διάδοχο του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας, πρίγκιπα Fahd. Ο William χάρισε με τη σειρά του τα σκουλαρίκια στην Kate, αφού της έκανε πρόταση γάμου το 2010 και η ίδια αναβάθμισε το σχέδιό τους σε μορφή σταγόνας. Έχουν γίνει ένα από τα χαρακτηριστικά σκουλαρίκια της Kate όλα αυτά τα χρόνια.

κοσμήματα που κληρονόμησε η Kate από την Diana
Getty Images

Η τιάρα «Lover’s Knot»

Η βασίλισσα Ελισάβετ συχνά δάνειζε κοσμήματα από τη συλλογή της σε άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας για μεγάλες χρονικές περιόδους. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της «Lover’s Knot Tiara», η οποία ήταν η αγαπημένη τιάρα της πριγκίπισσας Diana εκείνη την περίοδο. Μετά τον θάνατό της, το κόσμημα αυτό δεν είχε εμφανιστεί ξανά για καιρό μέχρι που το φόρεσε η Kate Middleton το 2015. Από τότε, έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα κομμάτια ανάμεσα στα κοσμήματά της.

κοσμήματα που κληρονόμησε η Kate από την Diana
Getty Images

Η εμβληματική γαμήλια τιάρα της πριγκίπισσας Diana κάνει το ντεμπούτο της για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες

Το μαργαριταρένιο βραχιόλι

Αυτό το μαργαριταρένιο βραχιόλι που φορούσε συχνά η πριγκίπισσα Diana σχεδιάστηκε από τον Nigel Milne το 1988. Η Kate φόρεσε για πρώτη φορά το κόσμημα αυτό κατά τη διάρκεια μιας βασιλικής περιοδείας στη Γερμανία το 2017.

κοσμήματα που κληρονόμησε η Kate από την Diana
Getty Images

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News