Μερικές ώρες μετά την κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ, Harry και Meghan γύρισαν στην Καλιφόρνια, χωρίς -τελικά- να γίνει ιδιωτική συνάντηση με τον Βασιλιά Κάρολο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex είναι ήδη στο σπίτι τους στις ΗΠΑ, καθώς βρίσκονταν μακριά απ’ τα παιδιά τους για πάνω από δύο εβδομάδες, δηλαδή το μεγαλύτερο διάστημα που έχουν μείνει μακριά απ’ αυτά.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι -μετά την ιδιωτική τελετή στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ- πήρε την πρώτη πτήση από το αεροδρόμιο του Χίθροου για το ταξίδι της επιστροφής στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών ήθελαν την Meghan Markle να επιθυμεί τετ α τετ συνάντηση με τον Βασιλιά Κάρολο, όμως, τελικά δεν κατέστη δυνατή η συνάντηση.

Harry και Meghan γύρισαν στην Καλιφόρνια
The Royal Family / Twitter

Η πηγή ανέφερε πως η ίδια ήθελε να συναντήσει κατ’ ιδίαν τον Βασιλιά Κάρολο σε μια προσπάθεια γεφύρωσης του χάσματος μεταξύ τους. 

H παρουσιάστρια του «CBS Mornings», που γνωρίζει το ζευγάρι, δήλωσε ότι η «αναταραχή» που προκλήθηκε από το Megxit και τη συνέντευξη στην Oprah δεν έχει επιλυθεί.

Kate Middleton & Meghan Markle: Το «βέλο του πένθους» που δίχασε – Ο ενδυματολογικός κώδικας της κηδείας και οι προσωπικές επιλογές των καλεσμένων

«Έχουν γίνει προσπάθειες και από τις δύο πλευρές … για να διορθωθεί κατά κάποιον τρόπο αυτό», δήλωσε η ίδια μετά την κηδεία της Βασίλισσας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News