Όλοι μας περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι αυτή τη στιγμή και είναι μια τέλεια ευκαιρία για να επανεκτιμήσουμε τα υπάρχοντά μας. Μπορείς να αποκτήσεις πολύ χώρο στο σπίτι εάν αποφάσεις ότι υπάρχουν πράγματα που πρέπει να πετάξεις, καθώς σου είναι πλέον άχρηστα και απλά δεν σε αφήνουν να έχεις έναν οργανωμένο χώρο.

Παρακάτω ακολουθούν 6 παραδείγματα αντικειμένων που δεν χρειάζεσαι πια και πίστεψέ μας, δεν θα σου λείψουν και ποτέ απ’ τη στιγμή που θα αποφασίσεις να τα ξεφορτωθείς.

5 συνήθειες που πρέπει να κόψεις μαχαίρι αν θέλεις το σπίτι σου να είναι πιο οργανωμένο

6 πράγματα που πρέπει να πετάξεις απ’ το σπίτι

Παλιά κοστούμια αποκριών

Σίγουρα υπάρχουν στολές που έχεις στο σπίτι και δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις ποτέ ξανά ή αξεσουάρ μεταμφιέσεων που είναι σε κακή κατάσταση. Τι τα κρατάς; Για να πιάνουν απλά χώρο στην ντουλάπα σου;

Ληγμένα μπαχαρικά

Τα μπαχαρικά που έχουν λήξει είναι γενικά αβλαβή, αλλά χάνουν τη γεύση τους. Αφιέρωσε ένα λεπτό για να διαλέξεις ποια μπαχαρικά δεν έχουν πια γεύση και να τα ξεφορτωθείς.

Προϊόντα μακιγιάζ σε κακή κατάσταση ή που έχουν λήξει

Αντηλιακά, ρουζ και πούδρες σε άσχημη κατάσταση, τελειωμένες σκιές, μάσκαρες που έχουν σκληρύνει, κάνουν απλά το νεσεσέρ με τα καλλυντικά σου να φαίνεται έτοιμο να εκραγεί, χωρίς λόγο!

Πράγματα που πρέπει να πετάξεις
Pixabay

Ξεπερασμένα παιχνίδια

Ας το παραδεχτούμε: Αν τα παιδιά σου δεν έχουν παίξει με ένα παιχνίδι ενώ είναι στο σπίτι τους τελευταίους επτά μήνες, αυτά τα παιχνίδια είναι έτοιμα να πεταχτούν ή εάν είναι σε καλή κατάσταση να δοθούν σε άλλα παιδάκια.

Ρούχα που δεν πρόκειται να ξαναφορέσεις

Μα τώρα σοβαρά; Γιατί να κρατάς εκείνο το φόρεμα που έχεις βάλει μια φορά στη ζωή σου και πλέον δεν είναι της μόδας; Αμέσως για σε μια τσάντα για να το δώσεις σε κάποιον που το έχει περισσότερη ανάγκη απ’ ό,τι εσύ.

Στοίβες με παλιά περιοδικά- εφημερίδες

Καταλαβαίνουμε ότι κάποια τεύχη μπορεί να είναι συλλεκτικά ή να είσαι συναισθηματικά συνδεδεμένος μαζί τους, αλλά σίγουρα αυτό δεν ισχύει για όλα. Μήπως ήρθε η ώρα να τα αποχωριστείς;

πράγματα που πρέπει να πετάξεις
Pexels

Αυτά είναι μερικά απ’ τα πράγματα που πρέπει να πετάξεις απ’ το σπίτι σου για να είναι πιο οργανωμένο και να εξοικονομήσεις χώρο! Μπορείς να μας προτείνεις κι άλλα αντικείμενα που έχεις ξεσκαρτάρει κι εσύ απ’ το σπίτι σου για να τα προσθέσουμε στο άρθρο μας!

Και να θυμάσαι πάντα ότι ένα σπίτι με λιγότερα πράγματα, είναι πάντα ένα πιο οργανωμένο και καθαρό σπίτι!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News