Το μουσείο Madame Tussauds μετακίνησε τα κέρινα ομοιώματα, ύστερα από την αποχώρηση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle από τη βασιλική οικογένεια, τα οποία τοποθετήθηκαν και θα βρίσκονται πλέον μεταξύ των κέρινων ομοιωμάτων των celebrities του Hollywood.

Το Madame Tussauds μετακίνησε τα κέρινα ομοιώματα του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

Το μουσείο Madame Tussauds στο Λονδίνο το 2020 απομάκρυνε τα κέρινα ομοιώματα του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle από εκείνα της βασιλικής οικογένειας αφού το διάσημο ζευγάρι αποχωρίστηκε οικειοθελώς τους βασιλικούς του τίτλους. Ένα χρόνο μετά το μουσείο ανακοίνωσε τη μετακίνηση των ομοιωμάτων τους σε μια μόνιμη θέση που είναι πιο λαμπερή, τη ζώνη «Awards Party».

Όταν τη Δευτέρα το μουσείο ανοίξει ξανά τις πόρτες του για τους επισκέπτες του, ύστερα από ένα μακρύ κλείσιμο λόγω της πανδημίας COVID-19, τα κέρινα ομοιώματα του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex θα βρίσκονται δίπλα δίπλα με διάσημους φίλους τους και στην πραγματική ζωή, όπως η Priyanka Chopra Jonas, η Victoria και ο David Beckham και ο George Clooney, καθώς και stars πρώτης κατηγορίας όπως οι Brad Pitt, Dwayne Johnson και Nicole Kidman.

Στην ανακοίνωση του μουσείο αποκαλύφθηκε ότι έχει δώσει μία νέα εμφάνιση στα αγάλματά τους καθώς μια φωτογραφία από τις κέρινες φιγούρες στο νέο τους σπίτι δείχνει ότι φορούν νέα ρούχα. Η ενδυμασία τους φαίνεται να βασίζεται σε μία φωτογραφία που είχε κυκλοφορήσει πολύ λίγο πριν την αποχώρησή τους από τη βασιλική οικογένεια.

Σε ένα δελτίο τύπου, το Madame Tussauds δήλωσε ότι η κίνηση αυτή αντικατοπτρίζει την «απόφαση του ζεύγους να ανταλλάξει τον Frogmore για το Hollywood», αναφερόμενο στο Frogmore Cottage, στο σπίτι του Harry και της Meghan στο Windsor. Ακόμα πρόσθεσε ότι ότι η απόφαση μετακίνησης του ζευγαριού αντικατοπτρίζει τον «προοδευτικό νέο ρόλο τους στο Βασιλικό ίδρυμα».

 Ο γενικός διευθυντής της Madame Tussauds του Λονδίνου, Tim Waters, δήλωσε, χαρακτηριστικά:

Πάντα προσέχοντας το τοπίο των διασημοτήτων, μετακινήσαμε επίσης τις φιγούρες του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle  για να τις ενώσουμε με αυτές των φίλων τους στο Hollywood, αντικατοπτρίζοντας τη νέα τους θέση στην παγκόσμια σκηνή ως stars πρώτης κατηγορίας

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News