Η 4η σεζόν του La Casa de Papel τελείωσε σ’ ένα πολύ κρίσιμο σημείο για τον Professor και την ομάδα του και τους λάτρεις της σειράς να ανυπομονούν για τη συνέχεια. Πότε θα κυκλοφορήσει το La Casa de Papel 5 και τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα για τον επόμενο κύκλο;

Το 4ο μέρος της σειράς μάς άφησε μια γλυκόπικρη γεύση, με την ομάδα να είναι στην ταράτσα της Τράπεζας και τον «Καθηγητή» στο έλεος της επιθεωρήτριας. Τον Ιούλιο ανακοινώθηκε επίσημα απ’ το Netflix ότι θα υπάρξει και 5ο μέρος με τους λάτρεις της σειράς να ενθουσιάζονται με τα νέα. Τον Αύγουστο του 2020 ξεκίνησαν τα γυρίσματα του La Casa de Papel 5, το οποίο σε μερικούς μήνες θα είναι στις οθόνες μας.

Πότε θα κυκλοφορήσει το La Casa de Papel 5;

Οι λάτρεις της σειράς έχουν έναν πολύ καλό λόγο να χαίρονται, αφού το Netflix δεν τους άφησε χωρίς νέα. Σε μια διαδικτυακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από το Netflix, οι εκπρόσωποι της πλατφόρμας ανέφεραν ότι ο Απρίλιος 2021 είναι ο πιο πιθανός μήνας κυκλοφορίας του 5ου μέρους της σειράς. Και παρ’ όλο που δεν αποκάλυψαν την ακριβή ημέρα κατά την οποία τα επεισόδια θα ανέβουν στην πλατφόρμα, τα νέα του μήνα έκαναν τους οπαδούς της σειράς αυτής να χαρούν ιδιαίτερα.

It’s official: Τότε θα δούμε τον 5ο και τελευταίο κύκλο του La Casa de Papel!

Επίσης, έχει γίνει γνωστό πως δύο νέοι ηθοποιοί θα μπουν στη νέα σεζόν. Πρόκειται για τους Patrick Criado και Miguel Ángel Silvestre.

Σχετικά με τον καθηγητή, ο Álvaro Morte αποκάλυψε σε μια συνέντευξή του ότι θα συμβούν απροσδόκητα γεγονότα και ειδικά όσον αφορά τη σχέση του με την Λισαβόνα. Η τελευταία αποκάλυψε πως τα γυρίσματα του 5ου κύκλου ξεκίνησαν από το τέλος.

πότε θα κυκλοφορήσει το La Casa de Papel 5

Επιπλέον, είναι γνωστό πως η Nairobi θα επιστρέψει στη σειρά με τη μορφή αναδρομής, όπως έγινε και με τον Berlin.

La Casa de Papel: Το λάθος στο σχέδιο του Professor που κανείς δεν πρόσεξε! Τελικά ήταν πετυχημένο;

Η σεζόν 5 αναμένεται να έχει πολλές αλλαγές στην ιστορία που έχουμε λατρέψει, ενώ είναι ακόμα ανοιχτό το ενδεχόμενο για τον 6ο και τελευταίο κύκλο του La Casa de Papel. Η ηθοποιός που υποδύεται την Raquel Murillo ανέφερε σε μια συνέντευξη στο El País de España ότι ενώ γυρίζεται το πέμπτο μέρος του La Casa de Papel, νιώθει πως δεν τελειώνει εκεί.

Ο Gómez Santander, συντονιστής σεναρίων, μίλησε, επίσης, για τη δυνατότητα επέκτασης της σειράς. Σχολίασε ότι στην πραγματικότητα «δεν το σκεφτήκαμε» πόσο θα μπορούσε να διαρκέσει το La Casa de Papel και γι’ αυτό πηγαίνουν κεφάλαιο κεφάλαιο, βήμα βήμα.

Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε πως το Netflix έχει κάνει σαφές στο παρελθόν πως ο 5ος κύκλος θα είναι και ο τελευταίος της σειράς.

Τι ακόμα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τον 5ο κύκλο;

Το 5ο μέρος του La Casa de Papel θα αποτελείται από 10 επεισόδια. Ο Álex Pina έχει ήδη αποκαλύψει ότι η σεζόν 5 θα είναι η πιο συναρπαστική από τις προηγούμενες, αλλά και ότι η συμμορία θα διαλυθεί κι η ληστεία θα τελειώσει.

Επιπλέον, πέρα από τους δύο νέους ηθοποιούς, αναμένεται να δούμε τη Nairobi και τον Berlin μέσα από αναδρομές.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News