Το τέλος της αγαπημένης σειράς του Alpha πλησιάζει κι όλα θα ανατραπούν. Πρόκειται για ένα συγκλονστικό φινάλε, όπου θα δούμε πώς καταλήγει ο κάθε χαρακτήρας. Πότε τελειώνει η Αγγελική;

Απέχουμε μερικές εβδομάδες απ’ το τέλος της Αγγελικής, η οποία αγαπήθηκε πολύ απ’ το τηλεοπτικό κοινό. Τι θα γίνει όμως με την πρωταγωνίστρια, την οικογένεια των Αργυρών και τους Ζάχους;

Πότε τελειώνει η Αγγελική;

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, η σειρά του Παναγιώτη Ιωσηφέλη τελειώνει την Πέμπτη 1η Ιουλίου, όπου θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο.

Ποιο θα είναι το τέλος της Αγγελικής;

Όπως αποκάλυψε ο σεναριογράφος μιλώντας στο 7 ΜΕΡΕΣ TV, ο Παύλος θα καταλήξει στη φυλακή, πληρώνοντας για όλα όσα έχει κάνει, όμως, η καταδίκη του θα αφορά έναν φόνο που δεν έχει διαπράξει και συγκεκριμένα του Σταυριανού, ο οποίος πέθανε από ατύχημα.

  • Η οικογένεια των Αργυρών θα έρθει αντιμέτωπη με μια ακόμα τραγική εξέλιξη, εκτός απ’ τη φυλάκιση του Παύλου.
  • Η Δανάη, όπως και όλοι, θα μάθουν ότι είναι κόρη της Αγγελικής και του Μιχάλη.
  • Η Τζένη θα αποφασίσει να κάνει restart στη ζωή της, μετακομίζοντας στο εξωτερικό και θα κρατήσει επαφή μόνο με την Αγγελική.
  • Στο μισό τελευταίο επεισόδιο θα δούμε τους χαρακτήρες ένα χρόνο πως φανερώνεται πώς έχει αναδιαμορφωθεί όλος αυτός ο πυρήνας, καθώς κάποιος από αυτούς έχει πεθάνει και κάποιος βρίσκεται στη φυλακή. Τα μέχρι στιγμής spoilers αναφέρουν ότι ο Δημήτρης θα είναι νεκρός.
  • Πληροφορίες αναφέρουν ότι η σειρά θα κλείσει με ένα μεγάλο τραπέζι, όπου θα συμμετέχουν και Ζάχοι και Αργυροί.

Όσα αποκάλυψε ο σεναριογράφος της Αγγελικής για το τέλος της σειράς!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Tags :